Együttműködési megállapodás

2019. 06. 19., sze - 10:57
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

A Kaposvári Törvényszék és Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság együttműködési megállapodásban rögzítette a közös feladatait.

Közös aláírással pecsételte meg az új megállapodást dr. Hajnal Éva, a Kaposvári Törvényszék elnöke, valamint Molnár Gábor rendőr ezredes, a megyei rendőrfőkapitány 2019. június 19-én 9 órakor a Kaposvári Törvényszék épületében.

Az együttműködési megállapodás a kölcsönös oktatási tevékenység megszervezésében, a szabálysértési ügyek hatékonyabb intézésében, az elektronikus kapcsolattartás és ügyintézés összehangolásában, továbbá a bűnmegelőzési és más jellegű ingyenes programokban való együttműködésben nyilvánulhat meg.

A szerződéstől a felek az elektronikus kapcsolattartásban felmerülő problémák gyors megoldását, az eljárások gyorsulását, a kölcsönös oktatási tevékenységtől a rendszeres szakmai képzések színvonalának emelkedését, az önkéntes bűnmegelőzési programokban való együttműködéstől az ilyen események számának növekedését és azok színesedését várják.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértőket tartóztattak fel a rendőrök

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. Az egyenruhások feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.