Együttműködési megállapodás

2018. 04. 20., p - 09:41
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság és a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Zala Megyei Kirendeltsége együttműködési megállapodásban rögzítette közös feladatait.

Györe Edina, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Zala Megyei Kirendeltségének igazgatója, valamint dr. Sipos Gyula rendőr vezérőrnagy, a megye főkapitánya 2018. április 20-án 9 órakor együttműködési megállapodásban rögzítette közös feladatait, amit a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság tanácstermében írtak alá. A programot két gyermek szavalata és éneke színesítette.

A megállapodás fő területei a két szervezet közötti hatékony együttműködés, prevenciós előadások és rendezvények megszervezése, az önkéntes munkába történő bekapcsolódás fejlesztése, jótékonysági akciókban való részvétel, továbbá érzékenyítő, szemléletformáló események és tréningek lebonyolítása.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Őrizetben a csaló

Több, mint félmillió forint kárt okozott az a 40 éves pécsi férfi, akit a nagyatádi rendőrök őrizetbe vettek.

 

Díjkitűzés visszavonása

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 06010/3878/2017. bűnügyi számú ügyben tett díjkitűzését.

 

Megverte, megfenyegette iskolatársát

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amiben egy fiatalkorú fiú - vélt sérelme miatt - iskolatársát a helyi kiserdőbe csalta, ahol megverte és meg is fenyegette.  

 

Rablás Kalocsán

A rendőrök őrizetbe vették a 27 éves helyi gyanúsítottat, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.