Életet mentettek

2020. 06. 01., h - 09:40
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A tűzből kísérték ki azt a helyi férfit a simontornyai rendőrök, aki motorját akarta kitolni az égő ház teraszáról.

Bejelentés érkezett 2020. május 31-én a délutáni órákban, hogy Simontornya egyik utcájában ég egy lakóház.

A Simontornyai Rendőrőrs két körzeti megbízottja Wéhman János rendőr őrmester és Orsós István rendőr őrmester azonnal a helyszínre indultak, ahova a bejelentést követően négy percen belül elsőként érkeztek. Az utcán tartózkodó környékbeliek elmondták az egyenruhásoknak, hogy a házban még van valaki. Két munkatársunk beszaladt az ingatlanba, ahol az égő konyha mögötti teraszon egy férfi kétségbeesetten próbálta kitolni – a kormányzárral lezárt – motorját. A rendőrök a lakót kivezetették az épületből. Ezután nem sokkal megérkeztek a helyi önkéntes tűzoltók is, akik a kétkerekűt biztonságba helyezték.

A házban élő 33 éves férfinak és barátnőjének az ijedtségen kívül nem esett baja.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Gyakorlaton a rendőrkutyák

Szolgálati kutyás képzést tartottak a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 2020. július 15-én, a Velencei-tó partján.

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szentesnél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Jutalom a kollégáknak

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője elismerésben részesített három balatonalmádi rendőrt a gépkocsifeltörők felderítésében és elfogásában végzett munkájáért.

 

Saját családja autóit verte szét

A szekszárdi rendőrök elfogták és előállították azt a 29 éves helyi férfit, aki nyugtató és alkohol hatása alatt egy fahusánggal esett neki két kocsinak.

 

Határsértők Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.