Elismerésben részesültek a szombathelyi rendőrök

2021. 05. 26., sze - 08:38
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Unokázós csalókat elfogó munkatársaink kaptak jutalmat.

Ahogy arról már beszámoltunk, úgynevezett „unokázós csalók” jelentek meg 2021 áprilisában Szombathelyen. A szombathelyi nyomozók a gyors és széleskörű adatgyűjtésnek, a beszerzett információknak köszönhetően 2021. április 22-én elfogtak több, a bűncselekmények elkövetésével gyanúsítható személyt.

Az elkövetők elfogásában végzett kiemelkedő munkájáért Sebestyén Gergely r. századost, a Szombathelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya Bűnüldözési Alosztályának kiemelt főnyomozóját; valamint Petényi László r. zászlóst, a Szombathelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya Bűnüldözési Alosztályának nyomozóját dr. Tiborcz János r. dandártábornok, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője jutalomban részesítette.

Az elismeréseket 2021. május 25-én dr. Gulyás Ferenc r. ezredes, a Szombathelyi Rendőrkapitányság vezetője adta át.

kép

 

kép

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőri intézkedés a fővárosban

Az egyik internetes hírportál videóján látható intézkedés nem függ össze az ’56-os megemlékezéssel. A rendőrök azért bilincselték meg férfit, mert előzőleg megütött egy padon ülő másik embert.

 

A rendőrség a lakosság segítségét kéri

A Siófoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása miatt 14060/1359/2021. bűnügyi számon ismeretlen tettes ellen folytat eljárást.

 

Ellopta majd visszavitte

A komáromi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy 28 éves bábolnai férfit, aki a gyanú szerint ellopott egy teherautót, és még kábítószert is fogyasztott.

 

Segítsen azonosítani!

Kifizetetlen telefonnal távozott egy boltból, a szentendrei nyomozók várják az információkat!