Elismerések

2018. 04. 27., p - 09:16
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A Rendőrség Napja alkalmából több Heves megyei rendőr részesült elismerésben.

Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere a Rendőrség Napja alkalmából a rendőrség állományában huzamosabb időn keresztül nyújtott kiváló és példaértékű szolgálatellátása elismeréseként Szent György Érdemjelet adományozott a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének, Czinege László rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsosnak. A megyei rendőrfőkapitány az elismerést az Országos Rendőr-főkapitányságon 2018. április 19-én vehette át. 

Dr. Töreki Sándor vezérőrnagy, bűnügyi országos rendőrfőkapitány-helyettes a Dohányzás-Alkohol-Drog-AIDS program oktatásában nyújtott kimagasló teljesítménye elismeréseként az év DADA rendőre díjban, egyben tárgyjutalomban részesítette 2018. április 19-én Kállai Tímea századost, a Gyöngyösi Rendőrkapitányság fővizsgálóját.

A belügyminiszter úr példamutató szolgálata elsimeréséül rendőrségi tanácsosi címet adományozott dr. Széchy Zsolt r. ezredesnek, a Rendészeti Igazgatóság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettesének és Ludányi Gyula c. r. főtörzszászlósnak, a Bűnügyi Igazgatóság, Bűnügyi Technikai Osztály technikusának, továbbá emléktárgyat adományozott Mezei Zsolt r. alezredesnek, a Hevesi Rendőrkapitányság, Rendészeti Osztály vezetőjének.  Az elismeréseket 2018. április 20-án a Belügyminisztériumban megrendezett ünnepségen vehették át.

Papp Károly rendőr altábornagy, országos rendőrfőkapitány kiemelkedő szakmai munkája elismeréseként tárgyjutalomban részesítette Kovács József r. alezredest, az Egri Rendőrkapitányság vezetőjét, valamint emléktárgyat adományozott Erdős László r. törzszászlósnak, a Gyöngyösi Rendőrkapitányság körzeti megbízottjának.

A főkapitányság dísztermében 2018. április 27-én tartott ünnepségen Czinege László r. dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, megyei rendőrfőkapitány a Rendőrség Napja alkalmából a rendőrség munkájának támogatásáért emlékplakettet adományozott dr. Pajtók Gábor kormánymegbízott úrnak és Szabó Róbert úrnak, a Heves Megyei Közgyűlés elnökének. A főkapitány úr kiemelkedő polgárőr tevékenysége elismeréseként emlékplakettet adományozott Gazsi Bettinának, a Mezőszemerei Polgárőr Egyesület tagjának, valamint Balog Zoltánnak, az Adácsi Polgárőrség elnökének, továbbá több munkatársának adományozott tárgyjutalmat.

A Heves Megyei Közgyűlés idén is a Heves Megyei Rendészeti és Közbiztonsági Díjjal ismerte el a megye közrendje, közbiztonsága területén kiemelkedő tevékenységet kifejtő személyeket.

A Heves Megyei Közgyűlés elnöke az Egri Rendőrkapitányság Pétervásárai Rendőrőrsének adta a díjat.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Vonaton megbújt migránsok

Egy gyorsvonat padlásterén megbújva próbált meg jogellenesen bejutni Magyarországra három illegális migráns.

 

Elvitte a pénztárcát, keressük

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy nő azonosításában, aki eltulajdonított egy pénztárcát, a benne lévő személyes iratokkal, bankkártyával és készpénzzel együtt, egy áruházban vásárló nő táskájából.

 

Lopás és orgazdaság

A pápai rendőrök négy órán belül azonosították a betörőt és az orgazdát is.

 

Illegális migránsok Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Békíteni akart, életveszélyesen megsérült

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát két szegedi férfival szemben, akik egy szórakozóhelynél verekedtek össze. Ennek során egy harmadik vendég életveszélyesen megsérült.

 

Nyílt nap Győrben

A Győri Rendőrkapitányság a rendőrség állományának utánpótlására nyílt napot szervezett a középiskolás tanulók részére.