Elismerések

2019. 10. 22., k - 15:49
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapja alkalmából megtartott ünnepségen elismerésben részesültek a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai.

Állami ünnepünk, október 23-a alkalmából a Jász-Nagyuk-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, példás elméleti és szakmai felkészülés elismeréseként, valamint a szakterületén kiemelkedő munkát végző rendőröket és rendvédelmi igazgatási alkalmazottakat dicséretben és jutalomban részesített.

A 2019. október 21-én megtartott ünnepségen 37 hivatásos kolléga és 10 rendvédelmi igazgatási alkalmazott vehetett át elismerést.

A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Szalay Ferenc, Szolnok Megyei Jogú Város polgármestere is, aki a város önkormányzati testületének támogatásával, a kiemelkedő szakmai tevékenység elismeréséül számos munkatársat részesített dicséretben és tárgyjutalomban.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Öt határsértő Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.