Elismerések

2019. 10. 22., k - 15:49
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapja alkalmából megtartott ünnepségen elismerésben részesültek a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai.

Állami ünnepünk, október 23-a alkalmából a Jász-Nagyuk-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, példás elméleti és szakmai felkészülés elismeréseként, valamint a szakterületén kiemelkedő munkát végző rendőröket és rendvédelmi igazgatási alkalmazottakat dicséretben és jutalomban részesített.

A 2019. október 21-én megtartott ünnepségen 37 hivatásos kolléga és 10 rendvédelmi igazgatási alkalmazott vehetett át elismerést.

A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Szalay Ferenc, Szolnok Megyei Jogú Város polgármestere is, aki a város önkormányzati testületének támogatásával, a kiemelkedő szakmai tevékenység elismeréséül számos munkatársat részesített dicséretben és tárgyjutalomban.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Telhetetlen volt a csaló

Az egyenruhások fogták el azt a 36 éves nőt, aki közel másfél millió forint készpénzt csalt ki egy szekszárdi nőtől.

 

Forgalomterelés a 42-es számú főúton

Megnövekedett a határátlépés és a várakozás ideje a román határszakaszon, emiatt a személygépjárművek forgalmának terelésére kell számítani a 42-es számú főúton Hajdú-Bihar megyében.

 

Rendőrkézen a tolvaj és az orgazda

A szegedi rendőrök elfogtak egy 32 éves férfit, aki eltulajdonított egy számítógépet a város egyik közintézményéből. A nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy 29 éves férfit is, aki a gépet megvásárolta. Lopás, valamint orgazdaság miatt indult büntetőeljárás.