Elismerések a Nógrád megyei rendőröknek

2019. 10. 22., k - 16:58
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Nemzeti ünnepünk, október 23-a alkalmából a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság 19 munkatársa vehetett át elismerést.

Magyarország belügyminisztere nemzeti ünnepünk, október 23-a alkalmából, szolgálati feladatai kiemelkedő teljesítéséért rendőrségi főtanácsosi címet adományozott dr. Ludvai Dezső József rendőr alezredesnek, a Szécsényi Rendőrkapitányság vezetőjének.

Az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője szolgálati feladatai kiemelkedő teljesítéséért - soron kívül előléptette – rendőr őrnagy rendfokozatba Tóth Ádám rendőr százados urat, továbbá dicséretben és jutalomban részesítette Szabó Andrea rendőr őrnagyot.

Dr. Kalmár Zsolt rendőr ezredes, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott vezetője október 23-a alkalmából dicséretben és jutalomban részesített 60. és 50. születésnapja alkalmából, eredményes munkája elismeréséül három munkatársat.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott vezetője október 23-a alkalmából a szakterületén nyújtott kiemelkedő tevékenysége elismeréséül további 7 főt dicséretben és jutalomban részesített, valamint 6 fő részére sportversenyeken elért kiemelkedő eredményekért elismerését fejezte ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két határsértő Tiszaszigetnél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Öt határsértő egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Kocsifeltörők a strandoknál

Balatonfűzfőről érkezett bejelentés a rendőrségre június 27-én arról, hogy délután az egyik helyi strand parkolójában a bejelentő autóját ismeretlen elkövető feltörte, és abból műszaki cikkeket, valamint készpénzt lopott el. Mint kiderült, sorozatbűnözők ténykedtek a környéken.

 

Vizsgán a lovasok

A lovas járőrök tanfolyamán részt vevők elérkeztek a II. vizsgához. A megjelent elöljárók is növelték a vizsga­drukkot: Kuczik János Zoltán dandártábornok, műveleti országos rendőrfőkapitány-helyettes, a Készenléti Rendőrség (KR) parancsnoka és Nagy György ezredes, a KR Különleges Szolgálatok Igazgatóságának igazgatója. Az átrendelő szervek képviseletében Sipos Gyula vezérőrnagy, a Zala, Vereckei Csaba Iván dandártábornok, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője érkezett.

 

Kiapadhatatlan tűz a tűzszerésznél

A Készenléti Rendőrség Személy- és Objektumvédelmi Igazgatóság Tűzszerész Szolgálat robbanóanyag-kereső kutyavezetői közül az egyetlen női tűzszerész üdítő színfoltja a férfitársaságnak. Ádám Zsófia őrmester korát meghazudtolva sokéves tapasztalatot szerzett a kutyázás terén, a tűzszerészismereteket pedig kiváló rajttal csipegeti fel.

 

Oda-vissza bemérték

Közlekedésrendészeti akciót tartottak a rendőrök Baranyában. Volt olyan, aki kétszer is gyorsan hajtott, amikor a sebességmérő műszer felvételt készített róla.