Elismerések Heves Megyében

2019. 03. 14., cs - 14:17
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság több munkatársa részesült jutalomban március 15-e alkalmából.

Dr. Balogh János rendőr vezérőrnagy, országos rendőrfőkapitány Nemzeti Ünnepünk alkalmából szakterületén nyújtott kiemelkedő tevékenysége elismeréseként jutalomban részesítette Kovács Lajost, a Füzesabonyi Rendőrkapitányság munkatársát, valamint soron kívül előléptette rendőr őrnaggyá Balogh Zsuzsanna rendőr századost, a Gyöngyösi Rendőrkapitányság Hivatalának vezetőjét.    

Czinege László r. dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány 2019. március 14-én a főkapitányság dísztermében megrendezett ünnepélyes állománygyűlésen, a szakterületén nyújtott kiemelkedő tevékenységéjért további tizenkét munkatársának adott át tárgyjutalmat.

2019. február 17-én hajnalban egy füzesabonyi lottózó sérelmére elkövetett bűncselekmény elkövetőjének felkutatása és elfogása során nyújtott gyors és hatékony szakmai munkájuk elismeréseként a Szerencsejáték Zrt. tárgyjutalomban részesítette:

  • Hajdú Attila r. törzszászlós, csoportvezetőt,
  • Rózsa Balázs r. törzsőrmester, járőrparancsnokot és
  • Balogh Zsolt c. r. törzsőrmester, járőrt

a Füzesabonyi Rendőrkapitányság munkatársait.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tábor a bűn ellen

Első ránézésre vízparti nyári tábor. Alaposabb vizsgálat után kiderül, a rendőrség társadalomban betöltött szerepének átfogó, gyakorlati közvetítése tizenéveseknek.

 

Kutyák és lovak a nyílt napon

Gyerekzsivajtól és kutyaugatástól volt hangos május 28–29-én a nyílt nap Dunakeszin, a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ telephelyén.

 

Forgalmas Paks

Paks az 50 ezer lakost számláló járás központja.

 

Szépkorúak az utakon

A Pest megyei zsaruk ezúttal a korosabb, aktív sofőrökkel vették végig elméleti és gyakorlati programon életkor és járművezetés összefüggéseit, ezzel is rámutatva a bizton­ságos közlekedés egyik kívánalmára: az önismeret fontosságára.