Elismerések Heves Megyében

2019. 03. 14., cs - 14:17
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság több munkatársa részesült jutalomban március 15-e alkalmából.

Dr. Balogh János rendőr vezérőrnagy, országos rendőrfőkapitány Nemzeti Ünnepünk alkalmából szakterületén nyújtott kiemelkedő tevékenysége elismeréseként jutalomban részesítette Kovács Lajost, a Füzesabonyi Rendőrkapitányság munkatársát, valamint soron kívül előléptette rendőr őrnaggyá Balogh Zsuzsanna rendőr századost, a Gyöngyösi Rendőrkapitányság Hivatalának vezetőjét.    

Czinege László r. dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány 2019. március 14-én a főkapitányság dísztermében megrendezett ünnepélyes állománygyűlésen, a szakterületén nyújtott kiemelkedő tevékenységéjért további tizenkét munkatársának adott át tárgyjutalmat.

2019. február 17-én hajnalban egy füzesabonyi lottózó sérelmére elkövetett bűncselekmény elkövetőjének felkutatása és elfogása során nyújtott gyors és hatékony szakmai munkájuk elismeréseként a Szerencsejáték Zrt. tárgyjutalomban részesítette:

  • Hajdú Attila r. törzszászlós, csoportvezetőt,
  • Rózsa Balázs r. törzsőrmester, járőrparancsnokot és
  • Balogh Zsolt c. r. törzsőrmester, járőrt

a Füzesabonyi Rendőrkapitányság munkatársait.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Taxikból lopott

A csepeli rendőrök őrizetbe vették azt a fiatalt, aki több taxi ablakát betörte és az autókból pénzt, valamint elektronikai eszközöket lopott.

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

17 illegális migráns

Egy tehervonat vagonjaiban megbújva próbáltak meg jogellenesen bejutni az országba Kelebiánál.

 

Török embercsempész Röszkén

Embercsempészés miatt indult eljárás egy török állampolgárságú nő ellen, aki egy honfitársát próbálta meg illegálisan Magyarországra beutaztatni Röszkénél.