Elismerések nemzeti ünnepünk alkalmából

2019. 03. 14., cs - 16:52
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Dr. Terdik Tamás rendőr ezredes, rendőrségi tanácsos, Budapest rendőrfőkapitánya 2019. március 14-én elismeréseket adott át a Rendőrségi Igazgatási Központban.

Nemzeti ünnepünk, március 15-e alkalmából dr. Terdik Tamás rendőr ezredes Budapestért Emlékplakettet adott a Fővárosi Önkormányzat Rendészeti Igazgatóság három munkatársának, a Polgárőrség négy tagjának, valamint a Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület NAVINFO diszpécser szolgálat vezetőjének. Az elismerésben részesültek a főváros közbiztonságáért végzett tevékenységük, a rendőrséggel való példás együttműködésük, valamint kimagasló helytállásuk és önfeláldozó magatartásukért vehették át az emlékplakettet.

Az ünnepségen a Budapesti Rendőr-főkapitányság állományából a kiemelkedő munkavégzésük elismeréseként 131 munkatárs részesült dicséretben és jutalomban.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Túl közel, túl gyorsan

Alig két méteres kötéllel, több mint százzal vontatott egy ukrán kisbusz egy másikat az M3-as autópályán.

 

A párhuzamosok a körforgalomban találkoznak

Tény, hogy a közlekedésbiztonság közös érdekünk, tény, hogy párhuzamos közlekedés esetén, ha a két sáv egyre szűkül, ennek megoldása az úgynevezett cipzár-elv, és tény az is, hogy az ittas sofőrök kockázatot jelentenek, főleg, ha szándékosan akadályozzák is a forgalmat.

 

9/48

Az ittas vezetők harmadik „fekete hétvégéje” a Csongrád megyei utakon.

 

Túlsúlyos tréler

A bolgár honosságú járműszerelvényt és annak vezetőjét az M0 autóúton ellenőrizték a szigetszentmiklósi rendőrök.

 

Hamis útlevél

A török férfi a debreceni repülőtéren bukott meg az ellenőrzésen. A nyírábrányi rendőrök elfogták.