Elismerések nemzeti ünnepünk alkalmából

2019. 03. 14., cs - 16:52
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Dr. Terdik Tamás rendőr ezredes, rendőrségi tanácsos, Budapest rendőrfőkapitánya 2019. március 14-én elismeréseket adott át a Rendőrségi Igazgatási Központban.

Nemzeti ünnepünk, március 15-e alkalmából dr. Terdik Tamás rendőr ezredes Budapestért Emlékplakettet adott a Fővárosi Önkormányzat Rendészeti Igazgatóság három munkatársának, a Polgárőrség négy tagjának, valamint a Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület NAVINFO diszpécser szolgálat vezetőjének. Az elismerésben részesültek a főváros közbiztonságáért végzett tevékenységük, a rendőrséggel való példás együttműködésük, valamint kimagasló helytállásuk és önfeláldozó magatartásukért vehették át az emlékplakettet.

Az ünnepségen a Budapesti Rendőr-főkapitányság állományából a kiemelkedő munkavégzésük elismeréseként 131 munkatárs részesült dicséretben és jutalomban.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lóháton is vigyáznak a biztonságra

A Balatonkenesei Rendőrőrs lovas körzeti megbízottja és egy gyulafirátóti lovas polgárőr együtt teljesítettek szolgálatot Balatonfüreden.

 

Buszsofőrt ütött meg

Az erzsébetvárosi járőrök hét perc alatt, a helyszínen elfogták azt az ukrán férfit, aki bántalmazott egy buszvezetőt, mert nem engedte felszállni a járatra.

 

Az ülések alá bújt

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Három körözött autó a hétvégén

A hétvégén a rendőrök több mint 20 millió forint értékben foglaltak le körözött gépjárműveket a Csongrád megyei határátkelőhelyeken.

 

Vasvillával ütött

A salgótarjáni rendőrök rövid időn belül gyanúsítottként kihallgattak egy 46 éves nőt, aki otthonában támadt haragosára. 

 

Szabálytalanul vontatott

Egy férfi balesetveszélyesen rögzített, túlsúlyos rakománnyal közlekedett az M1-es autópályán.