Elismerések nemzeti ünnepünk alkalmából

2019. 03. 14., cs - 16:52
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Dr. Terdik Tamás rendőr ezredes, rendőrségi tanácsos, Budapest rendőrfőkapitánya 2019. március 14-én elismeréseket adott át a Rendőrségi Igazgatási Központban.

Nemzeti ünnepünk, március 15-e alkalmából dr. Terdik Tamás rendőr ezredes Budapestért Emlékplakettet adott a Fővárosi Önkormányzat Rendészeti Igazgatóság három munkatársának, a Polgárőrség négy tagjának, valamint a Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület NAVINFO diszpécser szolgálat vezetőjének. Az elismerésben részesültek a főváros közbiztonságáért végzett tevékenységük, a rendőrséggel való példás együttműködésük, valamint kimagasló helytállásuk és önfeláldozó magatartásukért vehették át az emlékplakettet.

Az ünnepségen a Budapesti Rendőr-főkapitányság állományából a kiemelkedő munkavégzésük elismeréseként 131 munkatárs részesült dicséretben és jutalomban.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Taxikból lopott

A csepeli rendőrök őrizetbe vették azt a fiatalt, aki több taxi ablakát betörte és az autókból pénzt, valamint elektronikai eszközöket lopott.

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

17 illegális migráns

Egy tehervonat vagonjaiban megbújva próbáltak meg jogellenesen bejutni az országba Kelebiánál.