Elismerések nemzeti ünnepünk alkalmából

2019. 03. 14., cs - 16:52
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Dr. Terdik Tamás rendőr ezredes, rendőrségi tanácsos, Budapest rendőrfőkapitánya 2019. március 14-én elismeréseket adott át a Rendőrségi Igazgatási Központban.

Nemzeti ünnepünk, március 15-e alkalmából dr. Terdik Tamás rendőr ezredes Budapestért Emlékplakettet adott a Fővárosi Önkormányzat Rendészeti Igazgatóság három munkatársának, a Polgárőrség négy tagjának, valamint a Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület NAVINFO diszpécser szolgálat vezetőjének. Az elismerésben részesültek a főváros közbiztonságáért végzett tevékenységük, a rendőrséggel való példás együttműködésük, valamint kimagasló helytállásuk és önfeláldozó magatartásukért vehették át az emlékplakettet.

Az ünnepségen a Budapesti Rendőr-főkapitányság állományából a kiemelkedő munkavégzésük elismeréseként 131 munkatárs részesült dicséretben és jutalomban.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg

Tompánál két illegális migráns jogellenesen próbált meg bejutni az ország területére.

 

Határsértő egy kamion alvázán

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Határsértők egy észak-macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.