Elismerések Tamásiban

2020. 10. 28., sze - 08:57
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Dr. Bognár Szilveszter rendőr ezredes és Dr. Szabó Ferenc rendőr százados részesült kitüntető címben.

Tamási Város Önkormányzata 1994 óta adományoz „Pro Urbe Tamási” kitüntetést olyan személyeknek, akiknek tevékenysége fontos szerepet játszik a város fejlődésében.  Dr. Bognár Szilveszter rendőr ezredes a város volt rendőrkapitánya – jelenlegi dombóvári rendőrkapitány – a városért végzett, annak megítélését, jó hírét öregbítő, felelősségteljes, humánus, de következetes munkájáért, bűnügyi és rendészeti szakterületen elért kiváló eredményeiért, a rend, az élhető közbiztonság fenntartásáért és fejlesztéséért, valamint a városban élők jó közérzetéért végzett tevékenysége alapján érdemelte ki a Pro Urbe Tamási megtisztelő címet.

A „Tamási Város Biztonságáért alapított elismerő cím annak adományozható, aki saját munkájában kimagasló tevékenységet folytat. Dr. Szabó Ferenc rendőr százados huzamosabb ideje kiváló színvonalon, szakszerűen és hatékonyan végzett munkájáért, a közbiztonsági helyzet fenntartása, javítása, a lakosság biztonságérzetének növelése érdekében kifejtett kiemelkedő, példamutató tevékenységéért érdemelte ki a Tamási Város Biztonságáért elismerő címet.

Gratulálunk az elismerésekhez!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-terjesztő hálózatot számoltak fel Szegeden

Bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás három szegedi férfi ellen, akik az elmúlt évben kiterjedt fogyasztói kört építettek ki a városban, melyben főleg amfetamint tartalmazó kábítószereket értékesítettek.

 

A RAILPOL akció eredménye

A vasúti biztonság érdekében a rendőrség fokozott ellenőrzést hajtott végre 2020. november 25-én 7 óra és november 26-án 7 óra között.

 

Határsértő egy kamionban Röszkén

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.