Élményekkel gazdagodtak

2018. 05. 17., cs - 13:44
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Színes programokkal várták a kisiskolásokat a debreceni rendőrök.

A Debreceni Rendőrkapitányságon jártak a Hatvani István Általános Iskola második osztályos tanulói 2018. május 17-én. A programon a rendőrök köszöntötték a rajzaikkal érkező diákokat, akik számára betekintést engedtek a mindennapi munkájukba. A fiatalok a bűn és baleset-megelőzési tájékoztatókon kívül megnézhették az egyenruhások szolgálati fegyvereit és védő felszereléseit, majd a bűnügyi helyszínelők segítségével megismerhették a helyszínelés menetét is. Liza és Sisi, a két rendőrkutya és vezetőik jóvoltából izgalmas bemutatót láthattak, majd a megkülönböztető jelzést használó járműveket is megtekinthették közelebbről.

A gyerekek nagyon élvezték a Debreceni Rendőrkapitányság munkatársai által szervezett élménynapot, amelynek végén ajándékokkal – fényvisszaverő karpánttal, kifestővel és mesekönyvvel – térhettek haza.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csalt a menetjegy vásárlásakor

A kunszentmiklósi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, amelynek a gyanúsítottja hamis irattal vásárolt kedvezményes vasúti menetjegyeket.

 

Garázdaság és rongálás

A kiskunhalasi nyomozók őrizetbe vették azt a helyi férfit, aki a gyanú szerint 2018 decemberében és 2019 januárjában is garázdálkodott.

 

Lakásba törtek be

A salgótarjáni nyomozók egy 18 éves fiút vettek őrizetbe és gyanúsítottként hallgatták ki fiatalkorú társait.