Élményekkel gazdagodtak

2018. 05. 17., cs - 13:44
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Színes programokkal várták a kisiskolásokat a debreceni rendőrök.

A Debreceni Rendőrkapitányságon jártak a Hatvani István Általános Iskola második osztályos tanulói 2018. május 17-én. A programon a rendőrök köszöntötték a rajzaikkal érkező diákokat, akik számára betekintést engedtek a mindennapi munkájukba. A fiatalok a bűn és baleset-megelőzési tájékoztatókon kívül megnézhették az egyenruhások szolgálati fegyvereit és védő felszereléseit, majd a bűnügyi helyszínelők segítségével megismerhették a helyszínelés menetét is. Liza és Sisi, a két rendőrkutya és vezetőik jóvoltából izgalmas bemutatót láthattak, majd a megkülönböztető jelzést használó járműveket is megtekinthették közelebbről.

A gyerekek nagyon élvezték a Debreceni Rendőrkapitányság munkatársai által szervezett élménynapot, amelynek végén ajándékokkal – fényvisszaverő karpánttal, kifestővel és mesekönyvvel – térhettek haza.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két afgán férfi egy cseh kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Két házba is betört

A pápai rendőrök elfogtak egy 30 éves helyi férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki.

 

Egyhangúlag elfogadták

Eger Megyei Jogú Város közgyűlése előtt számolt be az Egri Rendőrkapitányság 2017. évi tevékenységéről Kovács József r. alezredes, kapitányságvezető.

 

Gépkocsikból lopott

Két órán belül beazonosítottak és elfogtak egy 41 éves férfit a salgótarjáni rendőrök.

 

Rongálásért felelhet

Szekercével zúzta be a háza elé parkoló autó szélvédőjét egy asszony Siklóson.