Évértékelő állománygyűlés Tolnában

2020. 02. 20., cs - 13:12
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Szabó Csaba rendőr ezredes, megyei rendőrfőkapitány értékelte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság 2019. évi tevékenységét.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság évértékelő értekezletét 2020. február 19-én tartották Szekszárdon a Vármegyeháza dísztermében. Az esemény elöljárója, Kovács István rendőr vezérőrnagy, országos gazdasági rendőrfőkapitány-helyettes volt. A rendezvényen részt vett Fehérvári Tamás, a Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke, dr. Horváth Kálmán kormánymegbízott, a települési önkormányzatok polgármesterei, a rendvédelmi és fegyveres szervek megyei parancsnokai, az együttműködő szervezetek vezetői, továbbá a berendelt vezetői állomány.

kép

A szakmai beszámolón Szabó Csaba rendőr ezredes, rendőrségi főtanácsos, megyei rendőrfőkapitány értékelte a tavalyi évben elvégzett feladatokat és eredményeket. Kiemelte, hogy 2019-ben a megyében csökkent a bűncselekmények és a sérüléssel járó balesetek száma is. Köszönetét fejezte ki a teljes személyi állománynak a végrehajtott szakszerű munkáért, valamint a polgárőröknek és a társszerveknek az együttműködésért. A megyei rendőrfőkapitány az évértékelőn meghatározta a 2020-as év legfontosabb feladatait, célkitűzéseit is.

Az értekezlet elöljárója, Kovács István rendőr vezérőrnagy, országos gazdasági rendőrfőkapitány-helyettes kiemelte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság elmúlt évben elért eredményeit, egyben meghatározta az idei év szakmai célkitűzéseit és kiemelt jelentőségű feladatait.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Észak-macedón kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Lezárt akta: Karóval ütötte le szomszédját

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy decsi nővel szemben folytattak súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 

Hat határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád-Csanád megyében. Az egyenruhások feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.