Felkészülés és együttműködés

2019. 11. 09., szo - 08:52
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Minden szerv felkészült a téli időjárással összefüggésbe hozható eseményekre Nógrád megyében.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. 2019. november 8-án salgótarjáni telephelyén tartott tájékoztatást a sajtó megjelent képviselői számára. Ürmössy Ákos a Magyar Közút Nógrád Megyei Igazgatóságának vezetője és Berecz Gábor, megyei osztályvezető bemutatta a szervezet tevékenységét, eszközeit, valamint beszámoltak a rendkívüli téli időjárási helyzetekben a társszervekkel - így a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitánysággal is - végrehajtandó közös feladatokról.

A rendezvényen elhangzott, hogy minden szervezet felkészült a téli időjárással összefüggésbe hozható eseményekre, valamint, hogy a társszervek egymás közötti kapcsolattartása szervezett és folyamatos.

A tájékoztató végén a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály megbízott vezetője, Torják István rendőr őrnagy emlékplakettet adott át Nagy Tamás, a Magyar Közút Nonprofit Kft. forgalomtechnikai mérnöke részére, a megyei balesetmegelőzési bizottságban végrehajtott kiemelkedő munkássága, és a hosszú ideje tartó kiváló együttműködés elismeréseként.

.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam