III. Rendőr-Roma Asztalitenisz Bajnokság

2019. 03. 30., szo - 09:56
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Veszprém megyei rendőrök és romák mérték össze ügyességüket.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Területi Kisebbségi Kapcsolattartási Munkacsoportja, a hagyományokhoz híven 2019. március 28-án 14 órai kezdettel szervezte meg immár harmadik alkalommal a rendőr-roma asztalitenisz versenyt. A rendezvény célja a rendőrök és a roma lakosság hatékony és példaértékű együttműködésének továbbfejlesztése volt. A mérkőzések előtt Anda György rendőr ezredes, rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes, valamint Borbély Zoltán rendőr alezredes, a munkacsoport vezetője köszöntötte a résztvevőket. A bajnokságot három korcsoportban rendezték meg, mely az izgalmas játszmák után az alábbi eredményekkel zárult:

A verseny eredményei

Felnőtt korosztály:

  1. helyezett: Anda György
  2. helyezett: Váradi Gyula
  3. helyezett: Fűzfa László

Ifjúsági korosztály (15-18 év között):

  1. helyezett: Nagy Krisztián
  2. helyezett: Bonta Milán
  3. helyezett: Orsós Krisztián

Serdülő korosztály (15 év alatt):

  1. helyezett: Kolompár József
  2. helyezett: Horváth Dávid
  3. helyezett: Kolompár Péter Kevin

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Négy iráni határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Feltörte a fiókot

Egy nagymányoki férfit gyanúsítanak a bonyhádi rendőrök azzal, hogy volt barátnője egyik közösségi portálon lévő fiókját feltörte, és onnan fenyegető tartalmú üzeneteket küldött.

 

Valótlan bejelentés

A rendőrök befejezték a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki a gyanú szerint valótlan tartalmú bejelentést tett a Kalocsai Járási Hivatalban.

 

Polgárőr nap elismerésekkel

Újkígyóson rendezte meg a Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége a megyei polgárőr napot. A rendezvényen polgárőrök és rendőrök részesültek elismerésben.

 

Illegális migránsok Bács-Kiskun megyében

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő egyenruhások 2019. július 21-én éjjel – egy óra alatt – összesen tizenöt külföldit tartóztattak fel.

 

Életmentés Kecskeméten

A megyeszékhelyen szolgálatot teljesítő járőrök is közreműködtek a férfi életének megmentésében.