IV. Ongai Gábor Emléktorna és Sportnap

2021. 09. 24., p - 14:09
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság elhunyt kollégájának tiszteletére szerveztek labdarúgó tornát.

Negyedik alkalommal rendezte meg a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság az „Ongai Gábor Emléktorna és Sportnap” elnevezésű sportfesztiválját. A 2018 tavaszán váratlanul elhunyt kolléga emlékére megtartott rendezvény számára a helyi kalandpark adott otthont 2021. szeptember 24-én.

Az emléktornát Suszter Tamás rendőr alezredes, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság vezetője nyitotta meg. A jó hangulatú és kiváló szervezésű labdarúgó tornán Fejér megye rendőrkapitányságai és a főkapitányság csapatai mellett a Dunaújvárosi Járási Hivatal, az Országos Mentőszolgálat Dunaújvárosi Mentőállomása, a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet, továbbá a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség csapatai is képviseltették magukat.

A sportfesztivál résztvevői, valamint a támogatók, a szervezők és a közönség tagjai részére a helyszínen lehetőség nyílt az általános egészségi állapotfelmérésre, a labdarúgáson kívül egyéb sporttevékenységre, a közösségi szellem fejlesztésére is. A rendszeres testmozgás számos egészségügyi előnnyel jár, pozitív hatásai jótékonyan befolyásolják szervezetünket.

Az idei évben a versengést a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet csapata nyerte, második helyezett a Székesfehérvári Rendőrkapitányság csapata lett, a harmadik helyet pedig a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság csapata szerezte meg.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Végállomás

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen 30 éves horvát férfi ellen, aki 25 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Embercsempészeket fogtak Ruzsán

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály járőrei elfogtak két román állampolgárt, akik kilenc határsértőt próbáltak jogellenesen Magyarország területére szállítani.

 

Újabb luxusautót fogtak Csanádpalotán

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök újabb – a német hatóságok által körözött – 20 milliós luxusautót foglaltak le a Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen.

 

Hatékonyabb bűnüldözés

A miskolci polgármester adta át a helyi rendőrkapitányságnak azt a gépjárművet, ami mostantól nagyban elősegíti a munkájukat.

 

A gyanúsított már várta a rendőröket

A betörés után rá-rá nézett egy szerencsi férfi arra a házra, ahová korábban betört, hogy mikor érkeznek meg a bűnügyi helyszínelők. A férfi nem várt hiába, a rendőrök megérkeztek és elfogták a tolvajt.