Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum Bátonyterenyén

2021. 11. 12., p - 08:51
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság vezetője a rendezvényen a járás közbiztonsági és bűnügyi helyzetét is értékelte.

Dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 2021. november 11-én a bátonyterenyei Ady Endre Művelődési Központ épületében megtartott fórumon köszöntötte az esemény résztvevőit.

A rendezvényen részt vettek többek között a Bátonyterenye Járásához tartozó települések polgármesterei, a helyi polgárőr szervezetek, kisebbségi önkormányzati vezetők, valamint az oktatási intézmények képviselői.

Csík Csaba rendőr alezredes, a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság vezetője az egyeztetésen tájékoztatást adott Bátonyterenye és a környező települések közbiztonsági helyzetéről. A résztvevők lehetőséget kaptak a helyi problémák felvetésére és az aktuális helyi kérdések megbeszélésére.

A megyei rendőrfőkapitány és a rendőrkapitányság vezetője megköszönték a meghívottak támogatását, a polgárőr egyesületek tagjainak önzetlen munkáját.

A rendőr-főkapitányság az évek óta példaértékű együttműködést megköszönve egy Volkswagen típusú mikrobusszal támogatja az Észak-Mátra Speciális Mentő és Önkéntes Tűzoltó Egyesület munkáját. A gépkocsit ünnepélyes keretek között adták át a vezetők az egyeztető értekezlet után.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szemtanúkat keresünk

Az ajkai rendőrök közúti baleset gondatlan okozása miatt folytatnak eljárást egy helyi baleset kapcsán.

 

Megtalálták a társkeresős csalókat

Összesen több mint 15 millió forintot csalt ki hét férfitól az a 39 éves szabolcsi nő, aki egy társ­kereső oldalon ismerkedett meg a rászedett emberekkel.