Kinevezték a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság vezetőjét

2021. 12. 01., sze - 16:19
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Megbízottból kinevezett rendőrkapitány lett Bajári Attila rendőr ezredes.

Dr. Rádi Norbert rendőr ezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 2021. december 1-jei hatállyal kinevezte Bajári Attila rendőr ezredest a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság élére. A megyei rendőrfőkapitány a mai napon ünnepélyes állománygyűlésen adta át a kinevezésről szóló parancsot a rendőrkapitány részére. 

Bajári Attila rendőr ezredes 1984-ben szerelt fel a rendőrséghez, Budapesten járőrként kezdte meg hivatásos szolgálatát. A Rendőrtiszti Főiskolán 1992-ben vette kézhez diplomáját, melyet követően a Szolnoki Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának előadója, később alosztályvezetője, majd osztályvezetője lett. 2008. szeptember 1-jétől a Szolnoki Rendőrkapitányság megbízott vezetőjeként teljesített szolgálatot. 2009. augusztusától a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Közrendvédelmi Osztályának vezetőjeként, majd 2011. február 1-jétől a területi szerv vezetőjének rendészeti helyetteseként kamatoztatta rendőrszakmai tudását. Bajári Attila rendőr ezredes 2015. október 1-jei hatállyal a Mezőtúri Rendőrkapitányság vezetői feladatait látta el 2021. április 30-ig, majd  2021. május 1-től a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság kapitányságvezetői feladatainak ellátására kapott megbízást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Keressük Fekete Györgyöt

A csongrádi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 41 éves helybeli férfi megtalálásában.

 

Tetten ért tolvaj

A dabasi rendőrök elfogták azt a 25 éves férfit, aki a gyanú szerint egy örkényi házból pénzt lopott, ahova másnap visszament és négy tyúkot akart elvinni. Útját állták.