Közbiztonsági Egyeztető Fórum Jászberényben

2021. 11. 27., szo - 10:01
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A Polgármesteri Hivatal tanácstermében tanácskoztak a fórum résztvevői.

A Jászberényi Járás illetékességi területén lévő problémákról, az érintett társszervek közötti együttműködésről, a bűnügyi és közbiztonsági helyzetről egyeztettek Jászberényben a járás polgármesterei, az önkormányzatok, oktatási intézmények, valamint a társszervek képviselői, a 2021. november 26-án megtartott Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumon.  A Polgármesteri Hivatal tanácstermében dr. Rádi Norbert rendőr ezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője köszöntötte az esemény résztvevőit és nyitotta meg a rendezvényt. A rendőri intézkedések eredményeit és a főbb statisztikai adatokat tartalmazó értékelést dr. Nagy Ernő rendőr alezredes ismertette előadása során. A konzultáció során az egyeztetés résztvevői hozzászólásaikban  jövőbeni együttműködési elképzeléseiket és javaslataikat is vázolták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Alig szabadult

A dunaföldvári rendőrök elfogták, és gyanúsítottként hallgatták ki azt a 46 éves gyöngyösi férfit, aki a város több üzletéből vitt, amit ért.

 

Etil-heptedron és ADB-BUTINACA

A nagykátai nyomozók rajta ütöttek egy tápiósági páron, akik a gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedtek.

 

A bűn nem kifizetődő

A szentesi rendőrök elfogtak egy internetes csalásokra szakosodott csoport négy tagját, akik a világhálón eladásra szánt tűzifát hirdettek, amelyek leszállítását a vételár kifizetése után a vásárlók részére nem teljesítették.

 

Alkalom szüli a tolvajt

Több százezer forintot lopott el a pultból, a VI. kerületi rendőrök keresik a felvételen látható férfit.

 

Emlékeztették

Nem rémlett a kerékpárlopás annak a 25 éves férfinek, akit a rendőrök ébresztettek alkoholmámoros álmaiból. A biciklit visszaadták tulajdonosának.