Közbiztonsági Egyeztető Fórum Mezőtúron

2021. 11. 29., h - 16:11
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Fókuszban a Mezőtúri Járás közbiztonsági helyzete.

A járások illetékességi területén lévő problémák feltárása, a járási intézményekkel és hatóságokkal történő együttműködés, a kapcsolattartás erősítése, valamint a bűnügyi és közbiztonsági helyzet értékelése volt a Mezőtúri Járást érintő Közbiztonsági Egyeztető Fórum fókuszában.  A Mezőtúri Rendőrkapitányság nagytermében 2021. november 29-én megrendezett fórumot dr. Rádi Norbert rendőr ezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nyitotta meg és köszöntötte az esemény résztvevőit. A főbb statisztikai adatokat is tartalmazó helyzetértékelést, és a rendőri intézkedések eredményeit Kiss Ferenc r. alezredes, a Mezőtúri Rendőrkapitányság megbízott vezetője mutatta be.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy órán belül kattant a bilincs

A feltételezett elkövetőket rövid időn belül elfogták a debreceni rendőrök. Felfegyverkezve, csoportosan elkövetett rablás gyanúja miatt indult eljárás velük szemben.

 

Vádemelési javaslat a bűnszervezet vezetője ellen

Az Egyesült Királyságban élő irányító személy és a magyarországi csoport tagjai az „unokázós-csalás” módszerével 2020. április 3-16. között összesen hat nyugdíjast tévesztettek meg. A szekszárdi rendőrök befejezték a nyomozást.

 

24 óra

A rendőrök azonosítottak, majd elfogtak egy 31 éves férfit, aki egy késsel többször megszúrta szerelmi riválisát Szegeden.