Közbiztonsági Egyeztető Fórumot tartottak a Szolnoki Járásban

2021. 11. 25., cs - 08:43
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Több civil szervezet, oktatási intézmény és hivatal is képviseltette magát a Szolnoki Rendőrkapitányságon megrendezett egyeztető megbeszélésen.

A közbiztonság valamennyi szegmensét érintően folytattak megbeszélést a járás polgármesterei, az önkormányzatok, oktatási intézmények, valamint a társszervek képviselői Szolnokon, a 2021. november 24-én megrendezett Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumon.  Az eseményt – melynek a Szolnoki Rendőrkapitányság adott otthont -  dr. Rádi Norbert rendőr ezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nyitotta meg és köszöntötte az esemény résztvevőit. A térség közrendjét és közbiztonságát jellemző főbb statisztikai adatokat, és a rendőri intézkedések eredményeit Fürj János rendőr alezredes, a Szolnoki Rendőrkapitányság megbízott vezetője ismertette. A fórum résztvevői közösen konzultáltak az aktuális helyzetről és ismertették jövőre vonatkozó együttműködési javaslataikat.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bolgár embercsempész rendőrkézen

A Tolna megyei rendőrök az M6-os autópálya Paksi pihenőjében fogták el a férfit, aki egy napelemkollektornak is nekihajtott, miközben menekült a rendőrök elöl.

 

Nyitás előtt ment a fagyizóba

Betörte a fagyizó üvegét ahonnan elvitte a pénzkazettát, majd nem sokkal később egy ház ablakát törte be, hogy elbújjon a rendőrök elől.

 

Román embercsempészek rendőrkézen

A járőrök az 1-es számú főúton, Győrszentiván külterületén ellenőriztek egy gépkocsit, amiben több mint egy tucat migráns tartózkodott.

 

26-an feltartóztatva

A rendőrök egy zárt furgonban találták meg a migránsokat, a jármű sofőrje elmenekült a helyszínről.