Középpontban az egészség

2018. 02. 13., k - 14:47
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság és a megyei Büntetés-végrehajtási Intézet az egészségfejlesztés és az egészségmegőrzés jegyében együttműködési megállapodást kötött a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatallal.

Dr. Kállai Mária kormánymegbízott, Dr. Urbán Zoltán r. dandártábornok, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője és Horváth Ákos bv. alezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet vezetője 2018. február 13-án a helyi sajtó jelenlétében a szolnoki Megyeházán írta alá azt az együttműködési megállapodást, amelynek középpontjában a két intézmény munkatársainak egészségmegőrzése és egészségfejlesztése áll.

A felek vállalták, hogy együttműködnek a munkahelyi egészségnevelési, egészségfejlesztési és népegészségügyi programokban, a szűrésekre történő mozgósításokban, a folyamatos kapcsolattartás mellett munkacsoportokat működtetnek, prevenciós programokat, tanácsadást és közös programokat szerveznek az állomány megfelelő fizikális állapota, mentális és lelki kiegyensúlyozottsága érdekében.  

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Okosórát lopott, keressük

A terézvárosi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Sérülést okozott, keressük

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki miután többször megütött és megrúgott egy másik vendéget, távozott egy szegedi szórakozóhelyről.

 

Vonaton megbújt migránsok

Egy gyorsvonat padlásterén megbújva próbált meg jogellenesen bejutni Magyarországra három illegális migráns.

 

Lopás és orgazdaság

A pápai rendőrök négy órán belül azonosították a betörőt és az orgazdát is.

 

Illegális migránsok Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.