Középpontban az egészség

2018. 02. 13., k - 14:47
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság és a megyei Büntetés-végrehajtási Intézet az egészségfejlesztés és az egészségmegőrzés jegyében együttműködési megállapodást kötött a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatallal.

Dr. Kállai Mária kormánymegbízott, Dr. Urbán Zoltán r. dandártábornok, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője és Horváth Ákos bv. alezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet vezetője 2018. február 13-án a helyi sajtó jelenlétében a szolnoki Megyeházán írta alá azt az együttműködési megállapodást, amelynek középpontjában a két intézmény munkatársainak egészségmegőrzése és egészségfejlesztése áll.

A felek vállalták, hogy együttműködnek a munkahelyi egészségnevelési, egészségfejlesztési és népegészségügyi programokban, a szűrésekre történő mozgósításokban, a folyamatos kapcsolattartás mellett munkacsoportokat működtetnek, prevenciós programokat, tanácsadást és közös programokat szerveznek az állomány megfelelő fizikális állapota, mentális és lelki kiegyensúlyozottsága érdekében.  

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Embercsempészés miatt kell felelnie

A Csongrád megyei nyomozók őrizetbe vettek egy szerb férfit, aki három koszovói állampolgárnak segített az országhatár jogellenes átlépésében.