Közlemény

2021. 07. 29., cs - 16:28
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Reakció Szél Bernadett képviselő asszony 11 óra 27 perckor közzétett facebook bejegyzésére.

A Budaörsi Rendőrkapitányság Szél Bernadett országgyűlési képviselő asszonynak 2021. július 29-én előre egyeztetett időpontban biztosított lehetőséget az általa, posztjában említett ügyben az iratok megismerésére, kérdéseinek feltételére. A képviselő asszony fogadására – az ügy előadójának távolléte miatt – kijelölt kolléga előzetesen felkészült, az eljárás során keletkezett adatokat áttanulmányozta, a képviselő asszony által feltett valamennyi kérdést megválaszolta. Képviselő asszony az iratismertetés végén a tájékoztatást megköszönte, az elkészített jegyzőkönyvet aláírta, észrevételt nem tett.

A rendőrség munkáltatói kötelezettségének eleget téve biztosítja dolgozói számára a pihenéshez való jogot és rendelkezik a szabadságok kiadásáról.

A rendőrség mindenkor a jogszabályoknak megfelelően végzi feladatait, az észrevételek és esetleges panaszok megtételére lehetőséget biztosít.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopás, rablás, végül őrizet

A kiskunhalasi nyomozók egy napon belül elfogták a fiatalt, aki a gyanú szerint legalább négy bűncselekménnyel gyanúsítható.

 

Elcsúsztak a nyakolajon

A VI. kerületi nyomozók gyanúja szerint a biztonsági őr segítségével loptak 1,6 millió forint értékű szeszes italt egy áruházból.