Közös felelősség az idősekért

2019. 12. 10., k - 16:20
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Sajtótájékoztatót tartott a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága. 

Közös felelősség az idősekért címmel tartottak sajtótájékoztatót 2019. december 10-én a délutáni órákban Salgótarjánban a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottságának szakemberei.

Az időskorúak a közúti közlekedés egyik legveszélyeztetettebb csoportja közé tartoznak, ezért a rendőrség egyik fontos feladata az idős közlekedőket érintő közlekedésbiztonsági helyzet elemzése, valamint a részvételükkel bekövetkezett balesetek megelőzése.

A József Attila Művelődési és Konferencia Központban megtartott kampány sajtótájékoztatóját Palkovics Viktor rendőr alezredes, megbízott rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes nyitotta meg. A baleset-megelőzési szakemberek három kisfilmet mutattak be, melyekkel az időseket érintő balesetek megelőzésére hívták fel a figyelmet. A kisfilmek az Országos Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottságának támogatásával készültek el. A kampány során a rendőrök többek között a háziorvosok és a család együttműködésével kívánja az időseket érintő baleseteket megelőzni.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam