Lakossági tájékoztató

2021. 03. 06., szo - 11:28
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A BRFK-n a járványhelyzet alatt már megszokott rendben folytatódik az ügyfélfogadás.

A Budapesti Rendőr-főkapitányságon a védelmi intézkedések ideiglenes szigorításáról szóló 104/2021. (III.5.) Korm. rendelet hatályba lépését követően is a járványhelyzet alatt már megszokott rendben folytatódik az ügyfélfogadás. 

Amennyiben a személyes megjelenés feltétlenül szükséges, a járványügyi szabályok betartásával (megfelelő módon viselt maszk, kézfertőtlenítés, távolságtartás) arra továbbra is van lehetőség.

Az egészségmegőrzés és a vírus terjedésének korlátozása érdekében ugyanakkor kérjük ügyfélkapuval rendelkező ügyfeleinket, hogy részesítsék előnyben az elektronikus ügyintézés lehetőségét. További információt a http://www.police.hu/hu/ugyintezes/elektronikus-ugyintezes oldalon talál.

Ha azonnali rendőri intézkedést igénylő eseményről kíván bejelentést tenni, illetve a rendőrség, a mentők vagy a tűzoltók segítségére van szüksége, hívja a 112-es telefonszámot!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Behívta, kifosztotta, elfogták

Sokkolóan rikító, a legmerészebb eklektikán is túlkiáltó enteriőrben vetkőztette majdnem pőrére áldozatát az izsófalvi gyanúsított.

 

Fokozott ellenőrzés az M1-esen

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság fokozott közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartott április 1-jén az M1-es autópályán. Földön és levegőben: az autópálya- és a forgalom-ellenőrzési alosztály munkatársai mellett az akcióhoz helikopteres támogatást adott a Készenléti Rendőrség.

 

Letartóztatásban a lengyel embercsempészek

A rendőrök Dunaföldvár belterületén ellenőriztek két magyar rendszámú teherautót, melyek közül az egyikben illegális migránsokat szállítottak, míg a másik jármű a csempész gépkocsi előfutójaként közlekedett.