Maraton után félmaratont is futottak

2019. 07. 23., k - 09:42
Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság (CSMRFK) Humánigazgatási Szolgálatának munkatársai csaknem egy hónappal azután, hogy lefutották a maratoni távot a félmaratont is teljesítették. A cél ismét a határrendész szakma népszerűsítése volt.

A CSMRFK csapata – melynek tagja volt a Szegedi Rendészeti Szakgimnázium munkatársa is – 2019. július 20-án hatfős váltóban futott, és kategóriájában az első helyen végzett.
A III. Holdfény Éjszakai Félmaratonon való részvétellel a rendőri munkát is szerették volna népszerűsíteni a csapat tagjai, hiszen a sport is a szakma szerves része. A futás mellett a távon lévő egyik frissítő pontot is a CSMRFK munkatársai működtették, ahol a megfáradt résztvevőket hűsítő vízzel, ásványi anyag- és energia pótlással várták. Ezzel egy időben tájékoztatást adtak az érdeklődőknek a rendőri pályáról. A felállított standnál elmondták a felvételi követelményeket és az eljárás menetét is.

Emellett természetesen a megyei rendőr-főkapitányságon, a városi kapitányságokon és a Szegedi Rendészeti Szakgimnáziumban is lehetőség van a jelentkezésre.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam