Megérkezett a Mikulás

2019. 12. 03., k - 14:45
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Mikulásnapi ünnepséget tartottak a rendőrök Tatabányán, a Füzes utcai Általános Iskolában.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai  bűn- és balesetmegelőzési programot szerveztek 2019. december 3-án délelőtt a tatabányai Füzes Utcai Általános Iskolában. A rendezvényen az iskola tanulói játékos formában ismerkedhettek meg a biztonságos közlekedés szabályaival és a különböző bűncselekmények megelőzési lehetőségeivel. A program részeként a tornateremben a gyerekek Pápai Joci koncertjén énekelhettek együtt a zenésszel. Végül megérkezett a Mikulás, aki minden gyereket csomaggal ajándékozott meg. Az immár hagyományosnak számító rendezvényen a Területi Kisebbségi Kapcsolattartási Munkacsoport tagjai is részt vettek, akik zárásként értékelték az elmúlt év tevékenységét.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ugrani készült, megmentették

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság járőrei mentették meg annak a nőnek az életét, aki egy társasház lépcsőházi ablakában állva, végzetes lépésre szánta el magát.

 

Határsértők Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba huszonkilenc határsértő Csongrád megyében. A rendőrök huszonhét főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísértek, két személyt pedig elfogtak, ellenük idegenrendészeti eljárás indult.