Meglepetést szereztek a Fejér megyei rendőrök

2021. 10. 19., k - 10:14
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Emlékezetes születésnapi élményben részesült a 9 éves Berni.

A kislány édesanyja kereste meg a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársait, hogy 9. születésnapjára szeretne felejthetetlen élményt szerezni gyermekének.

Berni 2021. október 18-án a reggeli órákban készülődött és igyekezett iskolába, még akkor értetlenkedve nézte a házuk előtt elhaladó rendőrautót. Aztán az autó megfordult, megállt a kerítés előtt. Két egyenruhás lépett oda hozzá és testvéreihez. Boldog születésnapot kívántak neki, és ajándékcsomaggal köszöntötték a kisiskolást illetve, hogy a testvérek se maradjanak ki a sorból, ők is ajándékokat vehettek át rendőröktől. A döbbenet aztán izgalomba csapott át, és már alig várta Berni és testvére Bogi, hogy rendőrautóval érkezzenek meg az iskolájukba. A legkisebb testvér jobbnak látta - biztos, ami biztos -, ha édesanyjával tart az óvodába. Székesfehérvári iskolájukhoz megérkezve az udvarra vidáman sétált be a testvérpáros, a rendőröknek integettek és megköszönték a felejthetetlen születésnapi élményt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szemtanúkat keresünk

Az ajkai rendőrök közúti baleset gondatlan okozása miatt folytatnak eljárást egy helyi baleset kapcsán.

 

Megtalálták a társkeresős csalókat

Összesen több mint 15 millió forintot csalt ki hét férfitól az a 39 éves szabolcsi nő, aki egy társ­kereső oldalon ismerkedett meg a rászedett emberekkel.

 

Kiszűrve

A Pest megyei rendőrök két karavánt intettek ki a forgalomból.