Megújuló rendőrségi gépjárműpark

2019. 06. 03., h - 10:10
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

17 új szolgálati gépkocsi a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság flottájában.

Farkas József r. dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány új rendőrségi gépkocsikat adott át a helyi szervek vezetőinek 2019. június 3-án, Nyíregyházán, a megyei rendőr-főkapitányság épülete előtt. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság flottájába ezúttal 17 darab Skoda és Audi gyártmányú, többségében rendőri jelleggel ellátott szolgálati személygépkocsi került beszerzésre.

A rendőrség munkájában a gyors reagálás, a szolgálati feladatok biztonságos ellátása és a logisztikai tevékenység hatékony végrehajtása alapvető követelmény, amelyek teljesítése elképzelhetetlen az elhasznált, magas futásteljesítményű gépjárművek folyamatos amortizációs cseréje nélkül.

A korszerű szolgálati gépjárművek hatékonyan támogatják a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság állományának szolgálatellátását.

Az új gépkocsik rendszerbe állításával a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság gépjárműveinek átlagos életkora kb. három év.

A gépjárművek szállítói öt évig, vagy 200 000 kilométer futásteljesítményig biztosítják a szervizhátteret, minden gépjárműhöz rendelkezésre áll a nyári és a téli gumiabroncskészlet. A gépkocsik megfelelnek a biztonsági, a környezetvédelmi és a rendőrségi követelményeknek, számos vezetést támogató rendszerrel, légkondicionálóval vannak ellátva, a rendőrök felszerelése biztonságosan és rendezetten helyezhető el az utas-, illetve a csomagterükben.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők egy bolgár kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Kamionban bújtak meg a határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.