Mosoly és kézfogás az életmentésért

2018. 08. 28., k - 12:06
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Személyesen akarta megköszönni egy gyulai férfi azt, hogy a rendőrök a segítségére siettek, amikor autóvezetés közben rosszul lett.

Vezetés közben lett rosszul egy férfi 2018. július 31-én, 14 óra körül Gyulán, a Béke sugárúton. Autójával többször elhagyta a forgalmi sávját és majdnem nekiütközött az előtte haladó autónak. Ezt látta két gyulai rendőrjárőr, akik azonnal a férfi után indultak. Többszöri fény és hangjelzés után sikerült megállítani a kocsit. A rendőrök azonnal látták, hogy a jármű vezetője rosszul van. A férfi nem volt teljesen az eszméleténél, izzadt és remegett. Mentőt hívtak hozzá, majd a segítség megérkezéséig itatták és hűtötték. A kórházban megállapították, hogy a betegség, amelynek első tünetei gyorsan és intenzíven jelentkeztek nála, az életét is veszélyezteti. Két hét kórházi kezelés után hazamehetett és úgy gondolta, hogy levelet ír a Gyulai Rendőrkapitányság vezetőjének és kéri, hogy személyesen mondhasson köszönetet az őt megmentő két rendőrnek. A találkozás alkalmával a férfi elmondta, nagyon hálás a rendőrök figyelmességéért, szakszerű és emberséges intézkedéséért. Úgy gondolja, ha nem állítják meg időben balesetet okozott volna, a gyors orvosi segítség pedig megmentette az életét.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Teljes útlezárás az M43-as autópályán

Műszaki mentés miatt teljes az útlezárás az M43-as autópálya Szeged felé vezető oldalán, Kövegy közelében, ahol korábban anyagi káros baleset történt.

 

Felgyújtotta a nagyszülei házát

A rendőrök őrizetbe vették azt a perkupai fiatalembert, aki bosszúból felgyújtotta a nagyszülei házát, majd több hozzátartozóját is megfenyegette.