Nyílt nap a Körmendi Rendészeti Szakgimnáziumban

2019. 11. 27., sze - 16:42
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

A Körmendi Rendészeti Szakgimnázium 2019. november 27-én nyitotta meg kapuit a rendőri pálya és a hivatásos szolgálat iránt érdeklődő fiatalok előtt.

Az eseményen megjelentek részletes tájékoztatást kaptak az intézményben zajló oktatásról, a felvételi eljárás sajátosságairól, a Rendőrség feladatairól, a bűnügyi és a rendészeti szakterületen történő munkavégzésről és a hivatásos életpályáról. A nagy számban megjelent érdeklődőknek lehetőségük nyílt megtekinteni a Rendőrségen rendszeresített fegyvereket, az iskola fedett szituációs lőterét, az intézkedéstaktikai helyiségeket, valamint a közlekedési és a közrendvédelmi szaktantermeket. A fiatalok megismerkedhettek a szolgálati kutyák „munkájával”, valamint egy alaki foglalkozást és egy intézkedéstaktikai bemutatót is láthattak.

A Körmenden megtartott nyílt napot követően, 2019. november 28-án a Szegedi Rendészeti Szakgimnáziumban várják az érdeklődőket munkatársaink.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy határsértőt fogtak el a rendőrök Békéscsabán

A magát algériainak valló férfit a vasútállomáson ellenőrizték. Nem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A rendőrök előállítják.

 

Szerszámokat lopott

A kiskunmajsai rendőrök egy 21 éves helyi férfit gyanúsítanak a betöréssel.