Nyílt nap a Körmendi Rendészeti Szakgimnáziumban

2019. 11. 27., sze - 16:42
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

A Körmendi Rendészeti Szakgimnázium 2019. november 27-én nyitotta meg kapuit a rendőri pálya és a hivatásos szolgálat iránt érdeklődő fiatalok előtt.

Az eseményen megjelentek részletes tájékoztatást kaptak az intézményben zajló oktatásról, a felvételi eljárás sajátosságairól, a Rendőrség feladatairól, a bűnügyi és a rendészeti szakterületen történő munkavégzésről és a hivatásos életpályáról. A nagy számban megjelent érdeklődőknek lehetőségük nyílt megtekinteni a Rendőrségen rendszeresített fegyvereket, az iskola fedett szituációs lőterét, az intézkedéstaktikai helyiségeket, valamint a közlekedési és a közrendvédelmi szaktantermeket. A fiatalok megismerkedhettek a szolgálati kutyák „munkájával”, valamint egy alaki foglalkozást és egy intézkedéstaktikai bemutatót is láthattak.

A Körmenden megtartott nyílt napot követően, 2019. november 28-án a Szegedi Rendészeti Szakgimnáziumban várják az érdeklődőket munkatársaink.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Meghalt a sofőr

Teljes szélességében lezárták a 4616-os út balesettel érintett szakaszát Abony térségében.

 

Kifosztás miatt felelhet

Az esztergomi rendőrök őrizetbe vették azt a 33 éves férfit, aki egy bisztróban eltulajdonította a sértett pénztárcáját.

 

Engedély nélkül vezettek

A rendőrök szabálysértési őrizetbe vettek két férfit, akik úgy vettek részt a közúti forgalomban, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkeznek.

 

Csiribí-csiribá

A Pest megyei rendőrök újabb veszélyes karavánokat tüntettek el a forgalomból.