Nyílt nap a Nagyatádi Rendőrkapitányságon

2018. 11. 09., p - 15:27
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

A diákok betekintést nyerhettek a rendőrök mindennapi munkájába.

A Nagyatádi Rendőrkapitányság munkatársai 2018. november 7-én délelőtt a Somogyszobi Általános Iskola diákjait látták vendégül. A fiatalokat körbevezették a kapitányság épületében, ahol betekintést nyerhettek a rendőrök munkájába. A gyerekek megnézhették a szolgálati felszereléseket és beülhettek a szolgálati gépjárművekbe, valamint megtekintették az előállító és a gyanúsítottak rabosítására szolgáló helyiséget is.  

A nyílt nap célja többek között az volt, hogy a gyerekek ne csak intézkedés közben találkozzanak a rendőrökkel, hanem a munkájukat megismerve szükség esetén merjenek tőlük segítséget kérni.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Öt afgán férfi egy szlovén kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Halálos vonatgázolás Szegeden

Egy személyvonat egy gyalogost sodort el Szeged belterületén, a Szabadkai úti vasúti átjáróban. A férfi a helyszínen meghalt. A helyszínelés idejére az érintett szakaszon teljes útlezárás van érvényben és a vasúti forgalom is szünetel.

 

Magyar és cseh teherautóban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba nyolc migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Hat illegális migráns egy cseh kamionban

Egy tehergépkocsi ellenőrzése során hat határsértőt találtak megbújva a magyar és a román rendőrök Csanádpalotán. Az ügyben a román hatóságok járnak el.

 

Személyvonaton bújt meg

Egy vonat ülése alatt megbújva, jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra egy illegális migráns.