Nyílt napot tartottak a Kisbéri Rendőrkapitányságon

2019. 10. 18., p - 10:22
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A pályaválasztás előtt álló fiatalok betekintést nyerhettek a rendőrök munkájába Kisbéren.

Nyílt napot tartottak a Kisbéri Rendőrkapitányságon 2019. október 17-én, amelyen a kisbéri Petőfi Sándor Általános Iskola és a Táncsics Mihály Szakközépiskola és Gimnázium pályaválasztás előtt álló tanulói vettek részt. A közel 100 fő diák és kísérő tanáraik megismerkedhettek a rendőri hivatás szépségeivel. Betekintést nyerhettek a rendőrség szervezeti felépítésébe, továbbá a rendőri pályára jelentkezés feltételeivel és a szervezet által használt technikai eszközökkel is. A nyílt nap célja többek között az is volt, hogy a gyerekek ne csak intézkedés közben találkozzanak a rendőrökkel, hanem a munkájukat megismerve szükség esetén merjenek tőlük segítséget is kérni.

1

2


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Alig egy másodpercen múlott

Ismét egy simontornyai vasúti átjáróban levő térfigyelő kamera rögzítette azt a jogsértést, mely kis híján tragédiával végződött.

 

26 telefont lopott másfél hét alatt – elfogták a rendőrök

Az V. kerületi rendőrök a feltételezett elkövető bőröndjében nagy mennyiségű pénzt, okmányokat, és mobiltelefonokat találtak; azokat a gyanú szerint korábban a marokkói származású férfi lopta el belvárosi szórakozóhelyek vendégeitől.