Nyitott kapuk Dunakeszin

2019. 05. 29., sze - 16:00
ORFK Kommunikációs Szolgálat

A rendőrség az évről-évre nagy érdeklődésre számot tartó nyílt napjával szeretné megszólítani a gyerekeket, akik ezáltal megismerhetik a rendőri hivatást.

A Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ 2005 óta minden évben vendégül látja az óvodás- és iskoláskorú gyerekeket. Idén május 28-án és 29-én tárta ki kapuit a dunakeszi objektum a több száz érdeklődő fiatal számára. A nyílt napot a hagyományok szerint a Készenléti Rendőség zenekara nyitotta meg. A kétnapos program során a vendégek kutyás és lovas bemutatókat láthattak, megtekinthették és kipróbálhatták a rendőrség gépkocsijait, motorkerékpárjait, szolgálati helikopterét. A rendezvényen a Terrorelhárítási Központ, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága is megmutathatta eszközeit és munkáját. A bátrabbak pedig próbára tehették magukat a TEK akadálypályáján, vagy a rendőrség traffipax-szal mért futóversenyén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pest MRFK – 2019

Az előző évben elvégzett, és az idei esztendőre kitűzött rendőri feladatokról tartott számvetést Pest megye rendőrfőkapitánya.