Nyugdíjas találkozó Debrecenben

2019. 11. 22., p - 11:13
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Dr. Gyurosovics József r. dandártábornok ünnepélyes keretek között köszöntötte a közel 200 nyugdíjas rendőrt és közalkalmazottat.

Nyugdíjas rendőrök és közalkalmazottak számára szervezett találkozót 2019. november 21-én a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság. A korábbi munkatársakat Dr. Gyurosovics József r. dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány köszöntötte.

Az eseményen dandártábornok úr elismerésben részesítette Rácz Tibor nyugalmazott rendőr őrnagyot, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság, Vizsgálati Osztály volt fővizsgálóját, Hockné Török Margit nyugalmazott rendőr őrnagyot, a Debreceni Rendőrkapitányság volt beosztottját, Horváth Vince nyugalmazott rendőr őrnagyot, a Debreceni Rendőrkapitányság, Gazdaságvédelmi Osztály volt főnyomózóját, Bugyi Tibor nyugalmazott rendőr főtörzszászlóst, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság, Közrendvédelmi Osztály, Vasúti Alosztály volt nyomozóját, Szemere Bálintné nyugalmazott rendőr törzszászlóst, a Debreceni Rendőrkapitányság volt előadóját és Molnár János nyugalmazott rendőr törzszászlóst, a Debreceni Rendőrkapitányság, Vizsgálati Osztály volt vizsgálóját.

Dr. Gyurosovics József r. dandártábornok továbbá dicséretben és jutalomban részesítette V. Kiss Imre nyugalmazott rendőr alezredest, a Debreceni Rendőrkapitányság, Vizsgálati Osztály volt kiemelt fővizsgálóját, és Karika György nyugalmazott rendőr törzszászlóst, a Balmazújvárosi Rendőrkapitányság, volt körzeti megbízottját.

A találkozón megjelent vendégek kellemes hangulatú vacsora közben felelevenítették szakmai múltjukat és a fegyveres testületnél átélt élményeiket. A résztvevők az ünnepi műsor keretében az MH. 5. Bocskai Lövészdandár helyőrségi zenekarának műsorát is megtekinthették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hat óra alatt nyolcvanöt szabálytalankodó

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai ezúttal a passzív biztonsági eszközök használatára fókuszáltak a megyei összevont fokozott ellenőrzés alkalmával.

 

Kamionban bújt meg

Tompánál egy külföldi férfi próbált meg jogellenesen bejutni az országba.

 

Öt határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Két év után rendőrkézen

A hajdúhadházi rendőrök nemzetközi elfogatóparancs alapján keresték azt férfit, akit külföldi hatóság segítségével fogtak el.

 

Két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.