Nyugdíjas-találkozó Vas megyében

2019. 11. 22., p - 10:55
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt évekhez hasonlóan, idén is köszöntötte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság vezetése a rendőrségi és határőrségi nyugállományban lévő egykori munkatársakat.

A Főkapitányság Söptei úti objektumának Szent László Termében 2019. november 21-én került megtartásra az egykori rendőrségi és határőrségi, aktív szolgálattól elköszönt munkatársaink találkozója.

Az eseményen megjelenteket dr. Tiborcz János r. dandártábornok, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője köszöntötte. A jó hangulatú délutánon, egy közös ebéd elfogyasztását követően lehetőség nyílt a múlt emlékeinek felelevenítésére, régi történetek felidézésére.

A Főkapitányság mindenkinek jó egészséget és boldog nyugdíjas éveket kíván!

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Három határsértő egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Felkészültek a tiszai zsaruk

Hatványozott belföldi forgalomra számít idén nyáron a Tiszai Vízirendészeti Rend­őrkapitányság (TVRK).

 

Új körzeti megbízotti iroda

Nyirádon ünnepélyes keretek között adták át az önkormányzat által felajánlott helyiséget a rendőrségnek.

 

Kutyatámadás Hernádkércsen

Nagytestű kutya támadt rá Hernádkércsen egy idős nőre. A rendőrség eljárást indított az állat gazdájával szemben.

 

Tisztelgés a tiszteknek

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karának 102 hallgatója ünnepélyes keretek között, a Szent Korona másolata és a történelmi zászlók előtt tett tiszti esküt június 27-én délelőtt a budai Várban, a Kapisztrán téren.

 

Közúti veszélyeztetés szemtanúit keresik a bonyhádi rendőrök

Egy budapesti nő a 6-os számú főúton Pécsvárad és Bonyhád között 2020. május 17-én reggel hat óra körül – vélhetően drog hatása alatt – folyamatosan másokat veszélyeztetve közlekedett. Várjuk azok jelentkezését, akik a fenti időszakban közlekedésük során találkoztak a videófelvételen látható Audival!

 

Embercsempészés Röszkén

Embercsempészés és közokirat-hamisítás miatt indult eljárás egy magyar férfi ellen, aki egy koszovói állampolgárt próbált meg Magyarországra beutaztatni Röszkénél.