Országos Úszóbajnokságot tartottak Kecskeméten

2021. 10. 28., cs - 07:55
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság kilencedik alkalommal rendezte meg a Belügyminisztérium Országos Úszóbajnokságát.

A 2021. évi országos versenyt október 27-én a Kecskeméti Fürdőben bonyolította le a megyei rendőr-főkapitányság. A nagy érdeklődésre számot tartó eseményt Menczer Gusztáv, a Belügyminisztérium Személyügyi Helyettes Államtitkárság közigazgatási  főtanácsadója nyitotta meg, a versenyzőket pedig a szervező főkapitányság vezetője, Dávid Károly rendőr dandártábornok köszöntötte.

A bajnokságon a Belügyminisztérium irányítása alá tartozó 23 szerv összesen 178 versenyzőt indított, akik négy korcsoportban, három úszásnemben, illetve váltóversenyeken mérték össze erejüket.

Az összetett csapatversenyben a Készenléti Rendőrség úszói végeztek az I. helyen, II. helyezett a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság csapata lett, míg a III. helyet a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság versenyzői szerezték meg.

Országos rendőr-főkapitányi különdíjban részesült a két legeredményesebb, állományban lévő rendőr: Balla Mónika, az Országos Rendőr-főkapitányság versenyzője, és dr. Kiss Ádám, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság úszója.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Alig szabadult

A dunaföldvári rendőrök elfogták, és gyanúsítottként hallgatták ki azt a 46 éves gyöngyösi férfit, aki a város több üzletéből vitt, amit ért.

 

Etil-heptedron és ADB-BUTINACA

A nagykátai nyomozók rajta ütöttek egy tápiósági páron, akik a gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedtek.

 

A bűn nem kifizetődő

A szentesi rendőrök elfogtak egy internetes csalásokra szakosodott csoport négy tagját, akik a világhálón eladásra szánt tűzifát hirdettek, amelyek leszállítását a vételár kifizetése után a vásárlók részére nem teljesítették.

 

Alkalom szüli a tolvajt

Több százezer forintot lopott el a pultból, a VI. kerületi rendőrök keresik a felvételen látható férfit.

 

Emlékeztették

Nem rémlett a kerékpárlopás annak a 25 éves férfinek, akit a rendőrök ébresztettek alkoholmámoros álmaiból. A biciklit visszaadták tulajdonosának.