Pécsett zárult a nyugdíjas-találkozók sora

2019. 12. 14., szo - 12:41
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság az elmúlt évek hagyományainak megfelelően nyugdíjas- találkozó keretében köszöntötte a volt kollégákat Pécsett.

Idén is megszervezte nyugdíjas-találkozóját a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a szolgálati járadékos és a nyugállományban lévő rendőr, illetve volt határőr kollégák részére. A korábbi évek hagyományait követve a helyi szervek által megtartott összejöveteleket követően a zárórendezvényre 2019. december 13-án került sor. A régi munkatársakat a főkapitányság tanácsteremében Dr. Gulyás Zsolt rendőr ezredes, megyei rendőrfőkapitány köszöntötte, majd a megjelentek tájékoztatást kaptak a megye bűnügyi, közbiztonsági helyzetéről, és az illegális migrációval összefüggő rendőri munkáról. A humánigazgatási szolgálat munkatársai a nyugdíjasokat, szolgálati járadékosokat érintő egészségügyi ellátásról, és a fontosabb jogszabályi változásokról adtak felvilágosítást. A programot a Belügyi Szervek Baranya Megyei Nyugdíjas Klubjának kulturális csoportja színesítette műsorával, majd a résztvevők egy kellemes hangulatú ebéd közben elevenítették fel a régi élményeket.

A főkapitányság és a rendőrkapitányságok által szervezett összejövetelek idén is nagy sikerrel zárultak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Visszafordítás!

Baleset miatt teljes szélességében lezárták az utat az 51-es főút Dunavarsány és Majosháza közötti szakaszán.

 

Kamion alvázán bújt meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.