Pécsett zárult a nyugdíjas-találkozók sora

2019. 12. 14., szo - 12:41
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság az elmúlt évek hagyományainak megfelelően nyugdíjas- találkozó keretében köszöntötte a volt kollégákat Pécsett.

Idén is megszervezte nyugdíjas-találkozóját a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a szolgálati járadékos és a nyugállományban lévő rendőr, illetve volt határőr kollégák részére. A korábbi évek hagyományait követve a helyi szervek által megtartott összejöveteleket követően a zárórendezvényre 2019. december 13-án került sor. A régi munkatársakat a főkapitányság tanácsteremében Dr. Gulyás Zsolt rendőr ezredes, megyei rendőrfőkapitány köszöntötte, majd a megjelentek tájékoztatást kaptak a megye bűnügyi, közbiztonsági helyzetéről, és az illegális migrációval összefüggő rendőri munkáról. A humánigazgatási szolgálat munkatársai a nyugdíjasokat, szolgálati járadékosokat érintő egészségügyi ellátásról, és a fontosabb jogszabályi változásokról adtak felvilágosítást. A programot a Belügyi Szervek Baranya Megyei Nyugdíjas Klubjának kulturális csoportja színesítette műsorával, majd a résztvevők egy kellemes hangulatú ebéd közben elevenítették fel a régi élményeket.

A főkapitányság és a rendőrkapitányságok által szervezett összejövetelek idén is nagy sikerrel zárultak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Élet a reptéren

Amikor utoljára, még tavaly ősszel a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren jártunk, szinte teljesen kihalt volt.

 

Csúcsban kerekeznek

A magyar tenger nyugati szegletében, Keszthelyen és Hévízen is felkészültek a rendőrök a nyári idegenforgalmi csúcsszezonra.

 

Ittas járművezetés, baleset, baleset

Mezőkövesd közelében vezetett ittasan egy férfi, aki az út melletti árokba hajtott, majd az ennek következtében kialakult forgalmi torlódás során egy másik figyelmetlen sofőr is balesetet okozott.