Pécsett zárult a nyugdíjas-találkozók sora

2019. 12. 14., szo - 12:41
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság az elmúlt évek hagyományainak megfelelően nyugdíjas- találkozó keretében köszöntötte a volt kollégákat Pécsett.

Idén is megszervezte nyugdíjas-találkozóját a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a szolgálati járadékos és a nyugállományban lévő rendőr, illetve volt határőr kollégák részére. A korábbi évek hagyományait követve a helyi szervek által megtartott összejöveteleket követően a zárórendezvényre 2019. december 13-án került sor. A régi munkatársakat a főkapitányság tanácsteremében Dr. Gulyás Zsolt rendőr ezredes, megyei rendőrfőkapitány köszöntötte, majd a megjelentek tájékoztatást kaptak a megye bűnügyi, közbiztonsági helyzetéről, és az illegális migrációval összefüggő rendőri munkáról. A humánigazgatási szolgálat munkatársai a nyugdíjasokat, szolgálati járadékosokat érintő egészségügyi ellátásról, és a fontosabb jogszabályi változásokról adtak felvilágosítást. A programot a Belügyi Szervek Baranya Megyei Nyugdíjas Klubjának kulturális csoportja színesítette műsorával, majd a résztvevők egy kellemes hangulatú ebéd közben elevenítették fel a régi élményeket.

A főkapitányság és a rendőrkapitányságok által szervezett összejövetelek idén is nagy sikerrel zárultak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Őrizetben a csaló

Több, mint félmillió forint kárt okozott az a 40 éves pécsi férfi, akit a nagyatádi rendőrök őrizetbe vettek.

 

Díjkitűzés visszavonása

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 06010/3878/2017. bűnügyi számú ügyben tett díjkitűzését.

 

Megverte, megfenyegette iskolatársát

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amiben egy fiatalkorú fiú - vélt sérelme miatt - iskolatársát a helyi kiserdőbe csalta, ahol megverte és meg is fenyegette.  

 

Rablás Kalocsán

A rendőrök őrizetbe vették a 27 éves helyi gyanúsítottat, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

 

Ittasan vezetett

A Jászberényi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.