Rendőr és tűzoltó sportsiker

2019. 07. 17., sze - 14:06
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Békés megyei csapat nyerte a Zánkán megrendezett rendészeti VIII. BM Országos Meghívásos Amatőr Mix Strandröplabda Bajnokságot.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a Veszprémi Rendőr Sportegyesülettel közösen, továbbá a Magyar Rendészeti Sportszövetség és az Országos Rendőr-főkapitányság támogatásával rendezte meg Zánkán, 2019. július 12-én az V. Országos Rendőr Pontszerző Mix Strandröplabda Bajnokságot és a VIII. BM Országos Meghívásos Amatőr Mix Strandröplabda Bajnokságot.

Békés megyei csapat strandröplabda 2019

Az utóbbi, meghívásos versenyen Békés megyéből egy olyan csapat vett részt, amelyet három rendőr és egy tűzoltó alkotott. A Békéscsabai Rendőrkapitányságról Hudák Henrietta r. hadnagy nyomozótiszt, Miskovics Alexandra r. hadnagy, vizsgálótiszt, a Szarvasi Rendőrkapitányságról Pecsenye Rita c. r. főhadnagy, főnyomozó és az Orosházi Katasztrófavédelmi Kirendeltségről Demcsák Dávid tü. hadnagy, főelőadó utazott a Balaton-parti megmérettetésre. A négyes kiválóan teljesített, remek játékukkal megnyerték a VIII. BM Országos Meghívásos Amatőr Mix Strandröplabda Bajnokságot.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határrendészeti összesítő Csongrád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenöt határsértő Csongrád megyében. A rendőrök nyolc főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, hét fő bejutását pedig megakadályozták.