Rendőr mikulás járt a Bethesda Gyermekkórházban

2019. 12. 08., v - 10:03
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A budapesti rendőrök nemcsak ajándékot vittek, hanem műsorral is kedveskedtek a kis betegeknek.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a társadalmi felelősségvállalás jegyében december 6-án immár hagyományosan ellátogatnak olyan egészségügyi intézménybe, ahol beteg gyerekeket ápolnak. Idén a Magyar Református Egyház Bethesda Gyermekkórházban tett látogatást dr. Terdik Tamás r. dandártábornok, Budapest rendőrfőkapitánya, a BRFK munkatársai és a rendőrség mikulása, aki nagyon sok ajándékkal lepte meg a gyerekeket.

A kis betegek nemcsak ajándékot kaptak, hanem a Budapesti Rendőr-főkapitányság Kórusa is énekelt nekik, majd mesét hallgattak a gyerekek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Járvány idején sem ússzák meg

Az V. és a XIII. kerületi rendőrök a héten több betöréses lopás gyanúsítottját fogták el. A rendőrség a veszélyhelyzet mellett továbbra is ugyanolyan figyelmet fordít a közterületek nyugalmára és a bűncselekmények felderítésére, megelőzésére.

 

Letartóztatásban várja a vádemelést

A szekszárdi rendőrök alig két hét alatt befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 21 éves helyi férfival szemben folytattak gépkocsifeltörés-sorozat miatt.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.