Rendőrnap Csongrád megyében

2019. 04. 26., p - 14:30
Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a Szegedi Dóm Látogatóközpontban tartotta 2019. április 23-án a Rendőrnapot, melyen elismeréseket adtak át.

Az ünnepségen a rendőrség a társ- és rendvédelmi, illetve az együttműködő szervek képviselői vettek részt. Kakas Béla, a Csongrád Megyei Önkormányzat elnöke köszöntőjében méltatta a rendőrség munkáját.
A köszöntő után Dakos József rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány 41 kollégát részesített elismerésben. Szatmári Imre tűzoltó dandártábornok a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója három kollégának köszönte meg munkájukat, akik egy 2019 januárjában történt tűzeset során életet mentettek.
Az ünnepségen a jelenlévőket a Magyar Honvédség hódmezővásárhelyi 5. Bocskai István Lövészdandár helyőrségi zenekara klarinétkvintettje szórakoztatta műsorával, majd a rendezvény állófogadással ért véget.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.