Rendőrnap Csongrád megyében

2019. 04. 26., p - 14:30
Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a Szegedi Dóm Látogatóközpontban tartotta 2019. április 23-án a Rendőrnapot, melyen elismeréseket adtak át.

Az ünnepségen a rendőrség a társ- és rendvédelmi, illetve az együttműködő szervek képviselői vettek részt. Kakas Béla, a Csongrád Megyei Önkormányzat elnöke köszöntőjében méltatta a rendőrség munkáját.
A köszöntő után Dakos József rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány 41 kollégát részesített elismerésben. Szatmári Imre tűzoltó dandártábornok a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója három kollégának köszönte meg munkájukat, akik egy 2019 januárjában történt tűzeset során életet mentettek.
Az ünnepségen a jelenlévőket a Magyar Honvédség hódmezővásárhelyi 5. Bocskai István Lövészdandár helyőrségi zenekara klarinétkvintettje szórakoztatta műsorával, majd a rendezvény állófogadással ért véget.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Bukovszki József

A Komáromi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a 74 éves férfi eltűnése ügyében.

 

Árokba lökte a motorost

A 31-es számú főúton történt balesetben megsérült motorosnak a Készenléti Rendőrség szolgálaton kívüli munkatársa segített.  

 

Siklóernyős zuhant le

Iszkaszentgyörgy mellett zuhant le egy mezőgazdasági földterületre a siklóernyős.

 

Maszkot viselt a szeméremsértő

A XXII. kerületi rendőrök keresik azt a férfit, aki a gyanú szerint egy fiatal lány előtt szeméremsértő módon viselkedett.

 

Letartóztatták

30 napig biztosan rács mögött marad az a nő, aki társával idős embereket megtévesztve lopott több alkalommal Oroszlányon.