Sportnap a főkapitányságon

2019. 10. 07., h - 07:12
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság által szervezett első sportnapnak a tatai MH. 25. Klapka György Lövészdandár adott otthont.

Első alkalommal szervezett sportnapot a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálata 2019. október 4-én. Az egésznapos rendezvényen a főkapitányság 10 csapata vett részt, akik elméleti és ügyességi feladatokban mérhették össze tudásukat. A versenyzők sorversenyen, akadálypályán, célbadobásban bizonyíthatták ügyességüket. A jó hangulatú sportnapon a Dorogi Rendőrkapitányság csapata végzett az első helyen.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közúti veszélyeztetés szemtanúit keresik a bonyhádi rendőrök

Egy budapesti nő a 6-os számú főúton Pécsvárad és Bonyhád között 2020. május 17-én reggel hat óra körül – vélhetően drog hatása alatt – folyamatosan másokat veszélyeztetve közlekedett. Várjuk azok jelentkezését, akik a fenti időszakban közlekedésük során találkoztak a videófelvételen látható Audival!

 

Embercsempészés Röszkén

Embercsempészés és közokirat-hamisítás miatt indult eljárás egy magyar férfi ellen, aki egy koszovói állampolgárt próbált meg Magyarországra beutaztatni Röszkénél.