SZOMBATHELYEN IS ÚJ ÉPÜLETEKBEN A HATÁRVADÁSZOK

2018. 07. 24., k - 12:01
ORFK Kommunikációs Szolgálat

A XXI. század követelményeinek megfelelő objektum a határon szolgálatot teljesítő rendőröknek biztosít korszerű elhelyezési körülményeket.

Papp Károly r. altábornagy, a Belügyminisztérium közbiztonsági főigazgatója, dr. Balogh János r. vezérőrnagy, országos rendőrfőkapitány és dr. Kuczik János Zoltán r. dandártábornok, műveleti országos rendőrfőkapitány-helyettes, a Készenléti Rendőrség parancsnoka 2018. július 24-én adta át a Készenléti Rendőrség Nyugat-magyarországi Határrendészeti Igazgatóság Határvadász Bevetési Főosztály II. XIV. Határvadász Bevetési Osztály elhelyezésére szolgáló új épületeket.

A  4562 m² hasznos alapterületű, 5, 7 milliárd forint keretösszegből elkészült objektumot a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Söptei úti objektumának területén alakították ki.

Az újonnan átadott létesítmény két épületből áll. Az egyik a határvadász bevetési osztály szolgálati helyiségeinek, irodáinak, kiszolgáló helyiségeinek és egy kondicionálóteremnek ad helyet.  A másik épület garzonszállóként funkcionál, amelyben a három szinten összesen 46, egyenként két fő elhelyezésére szolgáló lakóegység található.

A határvadászok elhelyezésére szolgáló további beruházások – Budapesten és nyolc vidéki városban – folyamatban vannak, kivitelezésük az ütemterveknek megfelelően történik.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Bukovszki József

A Komáromi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a 74 éves férfi eltűnése ügyében.

 

Árokba lökte a motorost

A 31-es számú főúton történt balesetben megsérült motorosnak a Készenléti Rendőrség szolgálaton kívüli munkatársa segített.  

 

Siklóernyős zuhant le

Iszkaszentgyörgy mellett zuhant le egy mezőgazdasági földterületre a siklóernyős.

 

Maszkot viselt a szeméremsértő

A XXII. kerületi rendőrök keresik azt a férfit, aki a gyanú szerint egy fiatal lány előtt szeméremsértő módon viselkedett.

 

Letartóztatták

30 napig biztosan rács mögött marad az a nő, aki társával idős embereket megtévesztve lopott több alkalommal Oroszlányon.