SZOMBATHELYEN IS ÚJ ÉPÜLETEKBEN A HATÁRVADÁSZOK

2018. 07. 24., k - 12:01
ORFK Kommunikációs Szolgálat

A XXI. század követelményeinek megfelelő objektum a határon szolgálatot teljesítő rendőröknek biztosít korszerű elhelyezési körülményeket.

Papp Károly r. altábornagy, a Belügyminisztérium közbiztonsági főigazgatója, dr. Balogh János r. vezérőrnagy, országos rendőrfőkapitány és dr. Kuczik János Zoltán r. dandártábornok, műveleti országos rendőrfőkapitány-helyettes, a Készenléti Rendőrség parancsnoka 2018. július 24-én adta át a Készenléti Rendőrség Nyugat-magyarországi Határrendészeti Igazgatóság Határvadász Bevetési Főosztály II. XIV. Határvadász Bevetési Osztály elhelyezésére szolgáló új épületeket.

A  4562 m² hasznos alapterületű, 5, 7 milliárd forint keretösszegből elkészült objektumot a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Söptei úti objektumának területén alakították ki.

Az újonnan átadott létesítmény két épületből áll. Az egyik a határvadász bevetési osztály szolgálati helyiségeinek, irodáinak, kiszolgáló helyiségeinek és egy kondicionálóteremnek ad helyet.  A másik épület garzonszállóként funkcionál, amelyben a három szinten összesen 46, egyenként két fő elhelyezésére szolgáló lakóegység található.

A határvadászok elhelyezésére szolgáló további beruházások – Budapesten és nyolc vidéki városban – folyamatban vannak, kivitelezésük az ütemterveknek megfelelően történik.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bekerített kerítők

Prostitúciós tevékenységet végeztetett fiatalkorú lányokkal két férfi Pécsett.

 

Rocky megmentése

A szabadnapos Petneházi Kitti őrmester, az V. Kerületi Rendőrkapitányság járőre a 20-as buszról szállt le a Damjanich utcánál január 1-én.

 

A szűrések fontossága

Miután a kutyakölyök túl van a kötelező és ajánlott védőoltásokon, az idő előrehaladtával néhány szűrést is érdemes elvégeztetni.