Tamási Város Biztonságáért elismerő címet vehette át

2021. 10. 26., k - 09:45
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Krémer Bernadett r. törzszászlós, a Tamási Rendőrkapitányság Szabálysértési Előkészítő Csoportjának referense érdemelte ki a kitüntetést 2021-ben.

Tamási Város Biztonságáért kitüntető címet adományozza a település önkormányzata minden évben annak, aki feladatait kiemelkedő szinten végzi a város közbiztonságának javítása érdekében.

Az idei évben az elismerést Krémer Bernadett r. törzszászlós a Tamási Rendőrkapitányság referense érdemelte ki. Kolléganőnk rendőrségi szolgálatát 1997. július 1-jén kezdte a Tamási Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályán járőrként. 2000. október 1-től ügyeletesként dolgozott.  2012. június 16-tól a szabálysértési törvény módosításával a Tamási Rendőrkapitányság Rendészeti Osztályán belül megalakult Szabálysértési Előkészítő Csoport segédelőadójának, majd 2013-tól referens csoportvezetőjének nevezték ki. Azóta is ebben a beosztásban teljesít szolgálatot.

A szabálysértési ügyek vizsgálata során munkáját folyamatosan kiváló színvonalon, szakszerűen, jogszerűen és hatékonyan végezte, ezért több esetben vezetői dicséretben és jutalomban részesült. Kapcsolattartási és kommunikációs képessége átlagon felüli, írásbeli és szóbeli kifejezőkészsége kiemelkedő. A társszervekkel és társosztályokkal a kapcsolata kiváló.

Krémer Bernadett r. törzszászlós munkájával hozzájárul a Tamási Rendőrkapitányság illetékességi területén a közbiztonsági helyzet javításához, fenntartásához, a lakosság szubjektív biztonságérzetének növeléséhez.

Az elismerést, nemzeti ünnepünkön 2021. október 23-án Porga Ferenc Tamási város polgármestere adta át munkatársunknak.

kép

Gratulálunk az elismeréshez, kolléganőnk munkájához további sok sikert kívánunk!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megállítva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 25 éves román sofőr ellen, aki 12 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Lezárt akta: Jockey kalandjai

A dunakeszi rendőrök befejezték a staffordshire terrier tolvaja elleni nyomozást, a gyanúsítottal szemben vádemelést javasoltak.