Végső búcsú

2020. 01. 14., k - 15:47
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A hozzátartozók és barátok mellett a mai napon kollégái is végső búcsút vettek Meichl Géza rendőr dandártábornoktól.

A Budapesti Rendőr-főkapitány gazdasági rendőrfőkapitány-helyettese hosszan tartó, méltósággal viselt betegség következtében, életének 63. évében, 2019. december 14-én hunyt el. Meichl Gézát polgári szertartás szerint, katonai tiszteletadás mellett január 14-én kísérték utolsó útjára a Farkasréti temetőben. A tábornok 28 éven át szolgálta hazáját a magyar rendőrségnél.

Meichl Géza rendőr dandártábornoktól a gyászszertartáson a testület nevében - Dr. Pintér Sándor belügyminiszter jelenlétében - Dr. Terdik Tamás rendőr dandártábornok, Budapest rendőrfőkapitánya búcsúzott. A temetésen főhajtással tisztelegtek az elhunyt emléke előtt az Országos Rendőr-főkapitányság vezetői, az elhunyt dandártábornok kollégái, a társszervek vezetői, rokonok és barátok.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Sportfelszerelésekkel üzletelt, többeket becsapott

Csalással gyanúsít a rendőrség egy békéscsabai férfit, mert az ellene indult nyomozás adatai szerint országszerte károsított meg sportegyesületeket, klubokat. Az ügy vizsgálata befejeződött.

 

Lökhárító mögé rejtett marihuána

A budapesti felderítők befejezték annak a szerb férfinek az ügyét, aki az autójába rejtve közel 40 millió forint értékű kábítószert hozott Budapestre.

 

Tetten érte a tulaj

A debreceni rendőrök elfogták azt a férfit, aki egy gépkocsiból akart lopni.