Veszprém megyei évértékelő

2020. 02. 21., p - 08:54
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Megköszönte kollégáinak és az együttműködő partnereknek a 2019-ben végzett munkát a megyei rendőrfőkapitány.

Dr. Fellegi Norbert rendőr ezredes, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 2020. február 20-án értékelte a főkapitányság 2019. évi tevékenységét.

A megyei rendőrfőkapitány az elmúlt év feladatai közül kiemelte a bűncselekmények országosan is kimagasló felderítési eredményességét, a megelőző tevékenység jelentőségét, valamint az együttműködő partnerekkel való közös munkát. 2020-ra célként fogalmazta meg a közlekedés biztonságának javulását, az ittas járművezetők forgalomból való kiszűrését, továbbá a lakosság és a turisztikai idényben idelátogatók szubjektív közbiztonságérzetének fokozását.

Köszönetet mondott a szakszerűen végrehajtott munkáért a teljes személyi állománynak, valamint az együttműködésért a társszerveknek, a polgárőr egyesületeknek, a civil szervezeteknek és az önkormányzatoknak.

Az értekezlet elöljárója, dr. Pozsgai Zsolt rendőr vezérőrnagy, személyügyi országos rendőrfőkapitány-helyettes kiválóra értékelte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság elmúlt évi teljesítményét, és meghatározta az idei év feladatait.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam