A közbiztonság közös érdekünk

2021. 09. 20., h - 15:06
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Koordinációs Bizottság (TKKB) 2021. szeptember 20-án tartotta idei utolsó ülését.

A rendezvényt dr. Kiss Attila r. vezérőrnagy, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nyitotta meg záróértekezletet egyben megköszönte a bizottság munkáját. Az elmúlt szezonról Kovács Béla r. ezredes a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőr-főkapitány-helyettese adott tájékoztatást. Az ülésnek helyszínt adó Tiszafüred polgármestere szintén méltatta a TKKB eredményeit, mondván a közbiztonság közös érdekünk.

Az esemény végén Kovács Béla r. ezredes átadta a képzeletbeli stafétát a 2022-es év soros elnöki feladatait ellátó Jász-Nagykun Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőr-főkapitány-helyettesének Szitár Ferenc r. ezredesnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőrség a lakosság segítségét kéri

A Siófoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása miatt 14060/1359/2021. bűnügyi számon ismeretlen tettes ellen folytat eljárást.

 

Ellopta majd visszavitte

A komáromi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy 28 éves bábolnai férfit, aki a gyanú szerint ellopott egy teherautót, és még kábítószert is fogyasztott.

 

Segítsen azonosítani!

Kifizetetlen telefonnal távozott egy boltból, a szentendrei nyomozók várják az információkat!