Egyeztetés a Tisza-tónál

2019. 08. 15., cs - 15:28
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Újabb koordinációs megbeszélést tartottak a bizottsági tagok Poroszlón.

Szitár Ferenc rendőr ezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese nyitotta meg a Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Koordinációs Bizottság soron következő ülését 2019. augusztus 15-én a Tisza-tavi Ökocentrumban.

Az ezredes értékelte az elmúlt időszakban végrehajtott rendőri tevékenységet. Kiemelte, hogy a nyári szezon jelentősebb, tömegeket vonzó rendezvényei kiemelkedő esemény nélkül lezajlottak. Megköszönte a három megye rendőri állományának, a Készenléti Rendőrségnek és a társszerveknek a közbiztonság és közrend megtartásában nyújtott segítségüket, munkájukat. A bizottság tagjai megbeszélték az elmúlt időszak tapasztalatait, egyeztették a turisztikai idény hátralévő részében várható feladatokat, és összehangolták a nagyobb rendezvények, továbbá a tervezett ellenőrzések,  rendészeti- és megelőzési tevékenységét.

t

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionon bújt meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Tompán. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. Az egyenruhások feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Észak-macedón kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.