Háromnapos ellenőrzést tartottak a rendőrök a Tisza-tó térségében

2020. 07. 13., h - 13:48
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Földön, vízen, levegőben vigyáztak a biztonságra.

A Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Koordinációs Bizottság (TKKB) által meghatározottaknak megfelelően közlekedésrendészeti és közbiztonsági-bűnügyi ellenőrzést végeztek 2020. július 10-12. között a Heves, a Jász- Nagykun-Szolnok Megyei, és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a turisztikai szempontból frekventált helyeken.

A rendőrök földön, vízen és levegőben is jelen voltak a közlekedésbiztonság javítása, a bűncselekmények megelőzése, valamint a nyaralni, pihenni vágyók biztonsága érdekében. A vízi rendőrök a szabályok betartására hívták fel a figyelmet, míg a Készenléti Rendőrség helikopterének személyzete a 4-es számú főút és a Tisza-tó légi megfigyelésében működött közre.

A polgárőrök, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyi szervei, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal munkatársai, valamint a halászati őrök is részt vettek a többnapos ellenőrzésben.

A továbbiakban is bűn- és balesetmentes nyaralást kívánunk!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Beigazolódott a gyanú

A XVII. kerületi rendőrök több száz gramm kábítószert találtak egy pár házában, illetve egy autószerelő műhelyben.

 

Határsértők Domaszék külterületén

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Határsértők Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.