Szezonzáró értekezlet

2020. 09. 23., sze - 06:08
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Koordinációs Bizottság 2020. szeptember 22-én tartotta idei utolsó ülését.

A rendezvényt Balogh Tibor r. ezredes, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány helyettes nyitotta meg és köszöntötte a résztvevőket, majd a bizottság munkájáról adott tájékoztatást a jelenlévőknek.

Az értekezlet elöljárójaként dr. Csapó Gábor r. alezredes, rendőrségi tanácsos, az Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Főigazgatóság Közrendvédelmi Főosztály, Közterületi és Őrszolgálati Osztály vezetője megköszönte a bizottság munkáját és értékelte tevékenységét.

Az esemény végén Balogh Tibor rendőr ezredes átadta a képzeletbeli stafétát a 2021-es év soros elnöki feladatait ellátó Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságnak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Virág mellé a megelőzés tanácsai

A rendőrök nemcsak a temetőkben és környékén segítik, támogatják a megemlékezés biztonságát, hanem Miskolcon a virágárusok bűnmegelőzést szolgáló szórólapot adnak a csokrok mellé.

 

Biztonságban a megemlékezés napjaiban

Mindenszentek és halottak napja alkalmából a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közös sajtótájékoztatót tartott a Szolnoki Római Katolikus Temetőnél.