Több mint 50 graffiti

2021. 08. 21., szo - 12:24
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy gödöllői férfit, aki Tiszafüreden városszerte firkált filctollal szövegeket különböző műtárgyakra.

A Tiszafüredi Rendőrkapitányság rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy gödöllői lakos ellen. Az 54 éves férfi 2021. augusztus 20-án a reggeli órákban Tiszafüred belterületén, a kerékpáros pihenőparkban, valamint a szabadstrand területén található különböző műtárgyakra ráfirkált piros és fekete színű filctollal több mint 50 feliratot. Az adatgyűjtés során a rendőrök rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt, akit az egyik helyszín közeléből, a szabadstrandról előállítottak a rendőrkapitányságra. A nyomozók a jogsértőt gyanúsítottként kihallgatták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

1+4

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 30 éves grúz sofőr ellen, aki négy embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Keressük Nezdei Ibolyát

A kaposvári rendőrök a lakosság segítségét kérik egy 34 éves nő eltűnésének ügyében.

 

Rendőrkézen a zsaroló

A kunszentmártoni rendőrök a Tisza MEKTO egységének közreműködésével egy áruház parkolójában, a zsarolt pénz átadásakor fogtak el egy 45 éves férfit. A jogsértőt a nyomozók őrizetbe vették.

 

Megoldották a problémát

Egy gádorosi férfi autója defektet kapott, de nem volt szerszáma, hogy lecserélje. A nagykátai rendőrök segítettek.